eric2kretek eric2kretek 16.09.2020, 07:48:22 0 + Wpłatomat ING dziala tak jak w innych bankach ze wrzucam karte i bez pinu przyjmuje pieniadze? #ing
Logan00 Logan00 16.09.2020, 07:49:37 0 + @eric2kretek: możesz też Blikiem wpłacić https://www.ing.pl/indywidualni/karty/platnosci-telefonem/blik/jak-wplacac-blikiem-we-wplatomaciegdzie nie trzeba podać pinu po włożeniu karty? w PKO wkładasz kartę, pin, dopiero potem widze menu gdzie do wyboru jest wpłata, chyba że się coś zmieniło
eric2kretek eric2kretek 16.09.2020, 07:52:54 0 + @Logan00: w bankomatach eurocashu wrzucam sama karte i samo przelicza gotowke cyk gotowe bez pinuU lesnych dziadkow z pko blikiem trzeba jeszcze podac liczbe banknotow i potwierdzic dwa razy XDW ing blik mi nie dziala wiec dlatego pytam bo nie mam teraz jak sie zalogowac na konto zeby zmienic zapomniamy pin a kase bym wrzucil
ING_Bank_Slaski ING_Bank_Slaski 16.09.2020, 13:36:21 0 + @eric2kretek Wpłatomat poprosi Cię o pin :P A co się dzieje z tym Blikiem u Ciebie? Powinien działać.
#ing
gdzie nie trzeba podać pinu po włożeniu karty? w PKO wkładasz kartę, pin, dopiero potem widze menu gdzie do wyboru jest wpłata, chyba że się coś zmieniło
U lesnych dziadkow z pko blikiem trzeba jeszcze podac liczbe banknotow i potwierdzic dwa razy XD
W ing blik mi nie dziala wiec dlatego pytam bo nie mam teraz jak sie zalogowac na konto zeby zmienic zapomniamy pin a kase bym wrzucil