Wpis z mikrobloga

Europosłanka Janina Ochojska zamieściła na Twitterze wpis, w którym pokazuje tabliczki "Strefa wolna od LGBT" sugerując że to prawdziwe oznaczenia, tymczasem to dzieło lewicowego aktywisty Barta Staszewskiego. Jak przyznał sam Staszewski, tabliczki to element instalacji artystycznej.

Powiedzcie mi, dlaczego europoseł może bezkarnie w ten sposób oczerniać swoją ojczyznę?

Znalezisko: https://www.wykop.pl/link/5697797/

#polityka #4konserwy #konfederacja #bekazlewactwa #bekazlgbt #mikroreklama
L3stko - Europosłanka Janina Ochojska zamieściła na Twitterze wpis, w którym pokazuje...

źródło: comment_1600171657x60La1nza1n07Jjkl4kxtY.jpg

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
@L3stko: Czy Staszewski postawił tabliczki przy losowo wybranych gminach, czy może jest tutaj jakiś wspólny mianownik?

Powiedzcie mi, dlaczego europoseł może bezkarnie w ten sposób oczerniać swoją ojczyznę?

@L3stko: Może najpierw niech ojczyzna przestanie go bezkarnie prześladować
  • Odpowiedz
postawił tabliczki

@waro: a czemu tylko tabliczki a nie stosy z płonącymi gejami? Czyzby chciał złagodzić przekaz i wybielić osoby, które go tak bezkarnie prześladują?
  • Odpowiedz
@VrubeL: mam przypomnieć jęk kucy z okresu kampanijnego, gdzie byli pomijani w mediach?

Wtedy to skandal, teraz jak gmina przyjmuje ustawę "antyLGBT" to jest już spoko, można rżnąć głupa jak zawsze.

Może trzeba pomyśleć nad wprowadzeniem "stref wolnych od konfederacji"? Tak dla równowagi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Może najpierw niech ojczyzna przestanie go bezkarnie prześladować

@waro: kogo prześladować? Czytałeś Samorządową Kartę Praw Rodziny? Tam nie ma nawet słowa o LGBT czy orientacji seksualnej. Jest za to o szczególnej roli rodziny zapisanej w konstytucji, o prawach rodziców... Polecam przeczytać a wtedy nie będziesz powielał bzdur: https://v.fastcdn.co/u/ff8eca37/50842893-0-SKPR-gmina-digital.pdf

@ZaplutyKarzelReakcji: podrzuć mi proszę linkia do BIPu którejś gminy z uchwałą. Chcę poznać treść.
  • Odpowiedz
mam przypomnieć jęk kucy

@waro: typie co mnie obchodzą jakieś kuce? ha tfu staszewski manipuluje i udaje, że w Polsce ponownie otworzyli strefy podobne do "nur fur Deutche" > Teraz obrzydliwe prawactwo będzie udawać, ze nikt stref nie wprowadzał

@ZaplutyKarzelReakcji: Mój kolega Gej kiedyś poszedł na grzyby i lasem niechcący wszedł do takiej strefy. Ledwo uszedł z życiem
  • Odpowiedz
@VrubeL: No skoro w takich strefach nie pali się gejów na stosach to już wszystko w porządku, można się rozejść. To absolutnie normalna inicjatywa.
  • Odpowiedz
@BigBadBootyDaddy: a jest tam gdzieś stwierdzenie: strefa wolna od LGBT? czy po prostu dzban wymyślił sobie taki skrót myślowy? ja znalazłem tylko samorząd wolny od ideologii LGBT ale może na tych setkach stron maszynopisu mi
umkneło?
  • Odpowiedz
  • 1
@L3stko

Samorządową Kartę Praw Rodziny

Te uchwały są autorstwa zacnego Ordo Iuris. A piszę to, ponieważ lewak Bodnar nie miał jaj, ich zaskarżać.

10 skarg 7 zostało oddalonych, a mimo to lewactwo twierdzi, że są jakieś urojone strefy w tych gminach, gdzie sąd nie podzielił ich opinii.
  • Odpowiedz
@waro: no to wytłumacz co się robi w taki strefach bo dzban hatfu staszewski puścił przekaz jakoby stos to byłaby najmniejsza kara za wejście geja do takiej strefy.
  • Odpowiedz
kogo prześladować? Czytałeś Samorządową Kartę Praw Rodziny? Tam nie ma nawet słowa o LGBT czy orientacji seksualnej. Jest za to o szczególnej roli rodziny zapisanej w konstytucji, o prawach rodziców... Polecam przeczytać a wtedy nie będziesz powielał

@L3stko: No i dalej rżniesz głupa. Ja mówię o ustawie anty-lgbt, a ty wyskakujesz z ustawą o ochronie rodziny.

Ale żeby formalności stało się zadość:
waro - > kogo prześladować? Czytałeś Samorządową Kartę Praw Rodziny? Tam nie ma nawet...

źródło: comment_1600175051qSwloPXnfqu1hTPqOUAicQ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Mój kolega Gej kiedyś poszedł na grzyby i lasem niechcący wszedł do takiej strefy. Ledwo uszedł z życiem

@VrubeL: prychłem bardziej niż powinienem ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@VrubeL: Idąc twoim tokiem myślenia III Rzesza to nie był kraj wolny od Żydów tylko ,,strefa wolna od ideologii judaistycznej"

A samorząd to wspólnota osób zamieszkujących dane terytorium, czyli praktycznie synonim strefy ale ty będziesz się kłócił o takie słowo a nie np o ,,gorszycieli" czy ,,homopropagandę"
  • Odpowiedz
Ja mówię o ustawie anty-lgbt, a ty wyskakujesz z ustawą o ochronie rodziny.

@waro: jakiej ustawie? Ustawy przyjmuje sejm. Załączyłeś stanowisko powiatu. Wiesz że ono nie ma żadnej mocy prawnej a jedynie charakter deklaratywny?
  • Odpowiedz
Załączyłeś stanowisko powiatu. Wiesz że ono nie ma żadnej mocy prawnej a jedynie charakter deklaratywny?

@L3stko: Zdjęcie Ochojskiej i instalacja Staszewskiego też nie ma żadnej mocy prawnej, więc o co się czepiasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz