Wpis z mikrobloga

@greedy_critic: Gowno, a nie zaorane! za przeproszeniem, oczywiscie.

jesli cos to "PRACUJACA pompa paliwowa" - to bylaby poprawna analogia.

Podobne porownania wystepowaly w medycynie i psychologii do lat 60-tych ubieglego wieku (typu mozg jako komputer, itp.) i zostaly juz dawno porzucone, jako kompletnie bezuzyteczne.

Pracujacy miesien sercowy, znajdujacy sie w organizmie, to jasna wiadomosc, ze dziala tzw. uklad bodzcotworczo-przewodzacy

Natomiast o czym swiadczy pracujaca pompa paliwowa?
Juz rozumiesz, jak glupia jest
@greedy_critic: dopoki sie odnosisz ad rem - czyli do sprawy, to super, mozemy dyskutowac

ale gdy zamiast do argumentow ad rem, przechodzisz do prymitywnych okreslen ad personam - nie mamy o czym rozmawiac.
Biedny prymityw z ciebie, ktory brak argumentow probuje nadrobic cynicznymi odzywkami - alez musisz miec kompleks nizszosci, ze probujesz w ten sposob sobie kompensowac frustracje ze swojego nieudanego zycia.
Milego popoludnia zycze i mam nadzieje, ze kiedys uda
@marcus1a: Ale się zesrałeś. () Mała rada - jak zdasz sobie sprawę że dyskusja z wykopkami i słuchanie ich wydumanych argumentów (np twoich) nie ma sensu, to będziesz szczęśliwszym człowiekiem.

Miłego dnia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@greedy_critic: no nie wiem, kto sie tu zesral :P ja ci podalem argumenty, ty wysiadles od razu, bo twoja bieda umyslowa pomnozona przez marksistowska logike pokazuje natychmiast iloraz inteligencji (czyli zero absolutne) - jako efekt masz sline na ustach i atak personalny :))
ale nie takie prymitywy juz probowaly do mnie startowac i nigdy nic nie zdzialali - nie ta liga.

PS. Juz sam fakt, ze bierzesz udzial w wojnie polsko-polskiej
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@marcus1a: haha styki się wykopkowi przepaliły i sam zaczął wyzywać () pewnie nawet nie będziesz miał wystarczająco szacunku do siebie żeby to usunąć ( ͡ ͜ʖ ͡)
@greedy_critic: ale ja nie mam sie czego wstydzic - to dla ciebie analogia "pompa paliwowa - pracujace serce" jest powodem do dumy, podczas gdy ja bym sie pod ziemie zapadl (bo lokuje twoj poziom naukowy jakies 60-80 lat temu) ¯\_(ツ)_/¯