Wpis z mikrobloga

Jak generalnie oceniacie kierunek rozwoju gry?

• Idzie w dobrym kierunku 10.9% (10)
  • Trudno jednoznacznie powiedzieć 34.8% (32)
  • Idzie w złym kierunku 54.3% (50)

Oddanych głosów: 92

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@IdillaMZ: Mi się osobiście podobają zmiany jakie zachodzą w ostatnim czasie, zwłaszcza nowe wyposażenie i te wszystkie wydarzenia - fajne urozmaicenie, także nie chcę tylko narzekać. Ale w jednej kwestii nie ustąpię.

Artyleria nic nie wnosi do tej gry. Bitwy bez artylerii to najprzyjemniejsze bitwy. Gdy nie ma artylerii jedzie się na taką pozycję na jaką się chce, a nie tam gdzie trzeba, bo inaczej zostanie się bezkarnie wydojonym. Jest
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@IdillaMZ: Zły kierunek zdecydowanie. Kilka drobnych dobrych pomysłów vs wprowadzanie przesadzonych nagród jak chieftainy bez możliwości nerfienia ich, tak samo przesadzone czołgi premium które tak samo są nietykalne. Dziwaczne balansowanie - za mocne nerfienie czołgów które nie wymagają tego aż tak (np. Progetto) i robienie jakichś pseudo nerfów na op gównie jak EBRy (potężny nerf -2 km/h prędkości maksymalnej i jakieś niby zwalnianie po zniszczeniu kół które nie ma niemal
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Przemosz:

Ponadto Gold (pociski) za kredyty

Z perspektywy czasu to była jedna z najgorszych decyzji dla jakości gry. Jak był za gold to poza jakimiś pojedynczymi przypadkami nikt z tego nie korzystał bo było to za drogie, teraz nawala z tego każdy.
  • Odpowiedz
@IdillaMZ: Jak dla mnie ta gra się robi coraz bardziej nudna. Zmiany w mechanice są generalnie na plus, ale...
W rozgrywkach klanowych nie dzieje się kompletnie nic, wyglądają one tak samo jak w jakimś 2016, zmieniają się tylko nieznacznie taktyki w odniesieniu do dodawanych czołgów. Gra rozwinęła się w kierunku dziwnych ("nowoczesnych", inspirowanych innymi grami) trybów - Stalowego Łowcę/Linię Frontu/etc, gdzie z moich obserwacji grają ludzie tylko do zdobycia co
  • Odpowiedz
@IdillaMZ: 1. MM - absurdem jest to że czołgi takie jak Tiger 2, T32 itd muszą walczyć z ebolami, 907, ulańcami, shitteinami, 277 i resztą OP czołgów z 10 tieru. Przecież nawet niektóre dychy nie mają z nimi szans a co dopiero niższe tiery. Albo defender vs szóste tiery. Z reguły taki op czołgi same wygrywają bitwy.
To teraz ktoś napisze "no ale w następnej bitwie to ty jesteś top
  • Odpowiedz
@puexam: No i jeszcze chciałem dodać że kminy typu "przepustka spoko ale tylko w randomach" przy "tankrewards w klanowych tez" itp sa wg mnie niezrozumiałe
  • Odpowiedz