Wpis z mikrobloga

@RoyVice jeśli chcesz na krótki czas, to może dragon age albo mass effect. Możesz pograć odstawić i nie będzie problemu. Ogólnie jak chcesz jakieś gierki to dawaj priv bo w dużo tytułów grałem i spędziłem setki godzin przy graniu
@Maseuko: Dosłownie każda moja koleżanka też tak gada. Dla mnie dziecinni ludzie to są tacy, którzy nie potrafią rozwiązywać problemów, są bardzo zależni od innych i ogólnie nie radzą sobie w życiu (czyli tacy jak te koleżanki hehe). Co jest złego w tym, że dorosły lubi się powygłupiać, pograć lub przytulić do pluszaka?
a nawet jak różowej niedługo trzy dychy wbiją, to ciągle powinniśmy pielęgnować związek - oczywiście randkami tam gdzie kawa 12zł

@RoyVice: Masz prawie (albo ponad) 30 lat i nie stać cię na zabranie dziewczyny na kawę za 12 zł? xDDDDD
czy ty masz pół mózgu chociaż sprawnego?

@RoyVice: Ale się kolego zesrałeś.

W tych lokalach to się napatrzeć można właśnie na tych co wszystko fotografują, ktoś zawsze pije darmową wodę, zegarki z aliexpress, albo mibandy i dobitnie widać, że regularni bywalcy to właśnie walczą o przetrwanie od pierwszego do ostatniego.

Najpierw piszesz o zepsuciu konsumpcjonizmem, a potem bacznie obserwujesz, kto co na sobie ma.

Bo jak wg Twojego myślenia, uciułają tę
@RoyVice: no tak na pewno, może jeszcze niech dupą dom zbuduje
mam nadzieję że to troll, jeżeli nie to skoro tak mysłisz to naprawdę jesteś głupi i polecam psychiatrę.
Nawet mój dziadek który walczył na wojnie to i tak ani domu nie zbudował, ani pompek nie robił. Wolę już mężczyznę który ubiera się jak baba niz jakiegoś patusa wypranego z człowieczeństwa