Aktywne Wpisy
TwojHimars +476
#!$%@? umysłowe #biedronka weszło na wyższy poziom xD
damienbudzik +57
Kolejny podżegacz wojenny.
Jak taki wartki do wojny z Rosją to zapraszamy na Ukrainę.
Swoją drogą gość z tego co kojarzę pisze dla Onetu, gdzie jest forsowane równouprawnienie, dlaczego więc uważa, że tylko mężczyźni mają obowiązek walki za ojczyznę?
Niech sobie zobaczy co się stało na Wukrainie. Młodzi chłopcy giną na froncie, a Wukrainki bawią się w polskich klubach i dają kapska Polakom. Ciekawe czemu o tym nie pisze?
Mam nadzieję, że
Jak taki wartki do wojny z Rosją to zapraszamy na Ukrainę.
Swoją drogą gość z tego co kojarzę pisze dla Onetu, gdzie jest forsowane równouprawnienie, dlaczego więc uważa, że tylko mężczyźni mają obowiązek walki za ojczyznę?
Niech sobie zobaczy co się stało na Wukrainie. Młodzi chłopcy giną na froncie, a Wukrainki bawią się w polskich klubach i dają kapska Polakom. Ciekawe czemu o tym nie pisze?
Mam nadzieję, że
Komentarz usunięty przez autora
@RoyVice: Masz prawie (albo ponad) 30 lat i nie stać cię na zabranie dziewczyny na kawę za 12 zł? xDDDDD
@RoyVice: Ale się kolego zesrałeś.
Najpierw piszesz o zepsuciu konsumpcjonizmem, a potem bacznie obserwujesz, kto co na sobie ma.
mam nadzieję że to troll, jeżeli nie to skoro tak mysłisz to naprawdę jesteś głupi i polecam psychiatrę.
Nawet mój dziadek który walczył na wojnie to i tak ani domu nie zbudował, ani pompek nie robił. Wolę już mężczyznę który ubiera się jak baba niz jakiegoś patusa wypranego z człowieczeństwa