Wpis z mikrobloga

bo ten gościu to właśnie jest postać satyryczna. Wyśmiewa kreacją takich ultra nacjonalistów-patriotów, a niektóre bezmózgi myślą, że koleś na poważnie xD

@shoananas: No to pokaż takiego ultra nacjonalistę innego który śmieje się z biblii, wali konia do rosji, jest antyszczepionkowcem i grozi ludziom w filmach na youtubie. Przecież ten koleś nawet partie założył - to też satyra?
  • Odpowiedz
@ediz4 racja, trochę niedookreśliłem. On wciela się nie w jakiegoś przeciętnego nacjonalistę tylko takiego przerysowanego, kumulując w sobie wszystkie negatywne (często nieprawidziwe) cechy jakie nadaje się tej grupie. Te groźby to przecież komiczne są xD A to partię założyć trzeba tylko na poważnie? Przykład: PPPP
  • Odpowiedz
@shoananas: No tamta partia była od początku żartem ale popatrzmy na działalność polityczną tego Pana

Przed jawną działalnością w NFP Olszański występował m.in. pod szyldem stowarzyszenia „Braterstwo Polsko-Rosyjskie”.

Od kwietnia 2017 współtwórca formacji politycznej Narodowy Front Polski[13]. Na kongresie założycielskim, jaki odbył się 10 czerwca 2017 w Warszawie został wybrany do jej organu zarządzającego, tzw. Rady Frontu[14]. W czasie drugiego zjazdu (16 grudnia 2017 w Czosnowie) Olszański i jego zwolennicy
  • Odpowiedz
@ediz4: no gościu ma specyficzny pomysł na siebie i lubi pajacować wg. mnie. o tym kościele to się nie odniosę, bo aż tak bardzo nie śledziłem jego wypowiedzi. ogólnie często widać, że jakieś akcje tam robią wymuszone (teraz szczególnie często z darciem ryja), i że sami mają bękę podczas live'ów
  • Odpowiedz