Aktywne Wpisy
Hopsa +108
Hejka,
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Kalinka89 +13
Czym się wspomagacie podczas kilkugodzinnej podróży za kierownicą. Ja po 3 godzinach zaczynam zamulać, a kawa działa tylko na chwilę
Ile wam wychodzi żywotność baterii przy samym rozmawianiu?
U mnie wychodzi 17h w Xiaomi Redmi Note 8 Pro, choć wg tego testu powinno być 2x tyle: https://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=9812#show
Bateria ma 4500 mAh, czyli wychodzi niewiele ponad 17h.
i tak, na MIUI 12 'Settings', 'Battery & performance', 'Battery usage stats', kliknąć w histogram, zaznaczyłem przedział, w którym odbywałem rozmowę i jest 'Voice calls' z 123.60 mAh, po kliknieciu 28m19s.
A teraz wchodzisz ty, nie wiadomo jak daleko od bts'a, jak mocny masz sygnal komorkowy, czy w czasie rozmowy nie przelacza cie miedzy stacjami bazowymi itd itd.
Dlatego przeliczenie zjedzone 3% baterii na 30min rozmowy, wiec 100% baterii daje czas rozmowy 30min*33 nie ma