Wpis z mikrobloga

@Mavet: Badania, badaniami, ale po treningu nie chodzi o to, żeby być idealnie nawodnionym, ale o to, żeby mięśnie rosły:) Dla mnie sprawa jest prosta, widzę po sobie, że jak walnę dwa piwka na wieczór, to następnego dnia mam słabszą formę. Jakie substancje w izotoniku Ci nie pasują? W ogóle, to najlepsza jednak jest po prostu stara dobra woda.
@miknan: Jest tam wiele substancji sztucznych chemicznych. Najlepszy izotonik to robiony ręcznie ;] Generalnie nie pije wody na treningach nawet jak mam 5 - 6 h treningu nieważne gdzie. Pijam przeważnie przed treningiem lub po treningu dużo. Poza tym mowa tu o JEDNYM piwie , nie o dwóch ;]
@Mavet: Da radę zrobić samemu izotonik? Ja piję, z 1,5 litra schodzi. Cóż, zgadzam się, że jedno piwo wchodzi super i chciałbym, żeby Twoje badania były prawdziwe!:)
@miknan: wodę + sok z cytryny[prawdziwej] + 2 łyżki miodu. najprostszy jaki jest , ew cukru troszkę zamiast miodu. Generalnie w kij różnych receptur jest na izotoniki własnej roboty. Poszukaj , polecam ;]