Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Siema, mam pewien problem z dwoma sąsiadami z bloku który do końca nie wiem jak rozwiązać. Przechodząc do początku, pewnego pięknego wieczoru wychodzę sobie z pieskiem z klatki i pierwszy raz widzę jakiś łebków na (oko 30 lat, może więcej) pod moim blokiem na szlugu (dosyć dużo się tutaj takich kręci) no i z racji, że w grupie poczuli się mocni do mnie coś tam wyskoczyli, że "łoo dobry wieczór się mówi", więc ja tak się na nich patrzę czy oni na pewno do mnie mówią bo #!$%@? ich pierwszy raz widzę na oczy, walimy face to face, po czym jeden z nich zaczyna iść w moją stronę (ja już przygotowany by mu #!$%@?ć petardę, raczej skoro idzie w moją stronę to raczej w wiadomym celu, a że trenuję sztuki walki to podejrzewam że w pojedynku 1 na 1 raczej bym ich poskładał pomimo tego że jestem dosyć młodym człowieczkiem chudej postury), no ale jeden z nich ostatecznie uznał że "szkoda tracić czasu na gówniarza" czy coś takiego, co mnie już bardzo #!$%@?ło no bo jednak nawet jeżeli nie mówi się komuś "dobry wieczór" czy nie kłania się komuś to nie jest to powód do pouczania kogoś. No i kilka dni temu spotkałem jednego z tych łebków na klatce, znowu schodzę z psem i akurat wchodził grubcio, zatrzymał się i walę z nim face to face, powiedziałem mu wprost, żeby tak następnym razem z kolegą nie robił bo sobie problemów narobią, na co on że może mnie zaraz do gleby sprowadzić XDDD, no i tutaj już by się dużo inaczej sytuacja rozwiązała i bym raczej zainterweniował gdyby nie to, że wszędzie na mojej klatce schodowej i przed klatką są kamery które są cały czas sprawdzane i w razie czego jak bym coś jednemu z nich zrobił mógłbym mieć niemałe problemy których teraz nie potrzebuję. Macie mniej więcej pomysł co zrobić z takimi degeneratami, albo jak ich wyłonić pojedynczo z obrębu bloku?

#gownowpis #podludzie #patologiazmiasta #dom

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f5cb1568679b6c666e7bbf5
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 4
WygadanyDyrektor: Może poczekaj aż on pierwszy Cię zaatakuje żeby widać było na kamerze że to nie ty byłeś agresorem i się broniłeś. Trzymam kciuki. Za nic w świecie nie kłaniaj się im, jedyne na co zasługują to #!$%@?. Ja nigdy nic nie mówiłem staruchom tylko po prostu się mijaliśmy.

Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: hmm próbujesz nastraszyć ale do czynów nie dochodzi... Tak się nie gra w tą gre. Jedynie spowodowałeś że teraz obiorą sobie ciebie za cel, więc ich prowokuj aby wykonali pierwszy ruch aby na kamerze było widać że się broniłeś i spelnij swoje zapowiedzi.