Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Doradźcie mirki, bo słyszałem, że warto, a nie za bardzo wiem, co i jak. Jak wygląda i na czym polega masaż e-------y - służy bardziej relaksowi czy podniecenie? Na ile to zbliżone do wizyty u prostytutki, co daje, czy próbowaliście i czy warto wg was? Będę wdzięczny za porady czy odesłania, gdzie poczytać więcej, bo internet mało mi pomógł.

#masaz #divy #divyzwykopem #niebieskiepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f5a651c8679b6c666e7b889
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Na Garsonierze sobie poczytaj recenzje spotkań z masażystkami, będziesz wiedział co i jak. Ja chodzę od lat i wolę to 100 razy niż spotkanie na s--s.
  • Odpowiedz
SeksToTylkoPrymitywnaCzynnosc: Przychodzisz, płacisz, myjesz się pod prysznicem, masażystka (tam gdzie byłem zawsze przyjmowały seksowne młode fajne dziewczyny) w tym czasie rozbiera się do naga o ile już nie jest.
Wychodzisz goły spod prysznica, masażystka zaprasza cię na łóżko i każe położyć ci się na brzuchu. Rozsmarowuje jakiś płyn albo olejek i zaczyna masować cię nagim ciałem, dłońmi, cyckami, kroczem, czym się da. Niektóre wolą być cicho a z innymi można sobie porozmawiać
  • Odpowiedz