Aktywne Wpisy
Zielonka021124 +230
10 rzeczy, które chciałbym wiedzieć, zanim poszedłem na informatykę jako maturzysta:
1. 95% projektów to klepanie kodu dla zachodniego pana, nic innowacyjnego i nudzi się to po kilku latach. Rynek jest zdominowany przez różnej maści SH i kontraktownie, które to tylko napędzają. Utożsamianie polskiego IT z jakąś innowacyjnością to beka w c--j.
2. Relatywnie wysokie zarobki w Polsce to przede wszystkim efekt niskich zarobków innych (+ powszechnego B2B). W Europie Zachodniej IT to parobki
1. 95% projektów to klepanie kodu dla zachodniego pana, nic innowacyjnego i nudzi się to po kilku latach. Rynek jest zdominowany przez różnej maści SH i kontraktownie, które to tylko napędzają. Utożsamianie polskiego IT z jakąś innowacyjnością to beka w c--j.
2. Relatywnie wysokie zarobki w Polsce to przede wszystkim efekt niskich zarobków innych (+ powszechnego B2B). W Europie Zachodniej IT to parobki
ponsulek +184
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Doradźcie mirki, bo słyszałem, że warto, a nie za bardzo wiem, co i jak. Jak wygląda i na czym polega masaż e-------y - służy bardziej relaksowi czy podniecenie? Na ile to zbliżone do wizyty u prostytutki, co daje, czy próbowaliście i czy warto wg was? Będę wdzięczny za porady czy odesłania, gdzie poczytać więcej, bo internet mało mi pomógł.
#masaz #divy #divyzwykopem #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f5a651c8679b6c666e7b889
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Wychodzisz goły spod prysznica, masażystka zaprasza cię na łóżko i każe położyć ci się na brzuchu. Rozsmarowuje jakiś płyn albo olejek i zaczyna masować cię nagim ciałem, dłońmi, cyckami, kroczem, czym się da. Niektóre wolą być cicho a z innymi można sobie porozmawiać
Szkoda, bo wolałbym seksownie ubranie działające na wyobraźnie. Mogłaby później zdjąć majteczki...
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
#masaz #divy #divyzwykopem #niebieskiepaski #tantra
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua