Wpis z mikrobloga

Kolejny odcinek telenoweli jaką jest życie Starego Pijanego i jego córki Klary z #bezdomnesimy

Chciałam, żebyście najpierw docenili jak wywaliłam simoleony na "dekorację" meliny xD gustowne ściany z blachy falowanej, tu i ówdzie upstrzone dziurą lub zaciekami. Na podłogę wybrałam ponadczasową płytę wiórową, ale do łazienki by była mało wygodna - tam jest podłoga opisana jako "dno piwnicy". Klasa!

Dywanik ze starych gazet chroni stopy przed wbijaniem się drzazg przy wstawaniu z łóżka. Z kolei podłoże z kartonów to, wyobraźcie sobie, parkiet taneczny! Gdyby tylko stać ich było na radio xD

#simsy #sims4 #thesims #thesims4 #gry
KoriManiaczka - Kolejny odcinek telenoweli jaką jest życie Starego Pijanego i jego có...

źródło: comment_1599738633y6HJT9rINrIr9HqFgtDFGd.jpg

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KoriManiaczka: Widziałem 'wprowadzenie', jak kontynuujesz wątek po przerwie to może też taguj żeby mi nic nie umknęło xD

Fascynująca historia, jestem fanem. Liczyłem, że Stary Pijany Naćpany zdąży jeszcze coś wytworzyć typu mały wybuch czy coś, aczkolwiek pośmiertnie widzę, że też ją prześladuje xD Nie mam pojęcia na ile pozwalają Simsy bo zatrzymałem się na dwójce ze skromnymi dodatkami xxD

btw. Trzeba jej trochę utrudnić bo ma ewidentnie za łatwo
  • Odpowiedz