Aktywne Wpisy
lubie-sernik +876
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Moseva +186
Kurde Mireczki, jestem tu 10 lat i pierwszy raz w życiu mam bordo ¯\(ツ)/¯
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Chciałam, żebyście najpierw docenili jak wywaliłam simoleony na "dekorację" meliny xD gustowne ściany z blachy falowanej, tu i ówdzie upstrzone dziurą lub zaciekami. Na podłogę wybrałam ponadczasową płytę wiórową, ale do łazienki by była mało wygodna - tam jest podłoga opisana jako "dno piwnicy". Klasa!
Dywanik ze starych gazet chroni stopy przed wbijaniem się drzazg przy wstawaniu z łóżka. Z kolei podłoże z kartonów to, wyobraźcie sobie, parkiet taneczny! Gdyby tylko stać ich było na radio xD
#simsy #sims4 #thesims #thesims4 #gry
@zjadacz_Cebuli no coś dzisiaj pomyślimy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Davidozz no Klara coś próbowała, ale Klaudia jest zadziwiająco nieprzystępna ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@niewiemcorobic w sumie to chyba nie mam takiego problemu, ale moi zawsze biegną do kompa albo wyciągają telefony. Stary d---i
Komentarz usunięty przez autora
@aks_762 wiesz jak to jest, wpadnie akwizytor, nie czyta się, tylko się podpisuje... ;)
@Anonimowy_Melancholik pokażesz mi czego mam szukać? Nie rzuciły mi się w oczy a brzmi dobrze xD
Fascynująca historia, jestem fanem. Liczyłem, że Stary Pijany Naćpany zdąży jeszcze coś wytworzyć typu mały wybuch czy coś, aczkolwiek pośmiertnie widzę, że też ją prześladuje xD Nie mam pojęcia na ile pozwalają Simsy bo zatrzymałem się na dwójce ze skromnymi dodatkami xxD
btw. Trzeba jej trochę utrudnić bo ma ewidentnie za łatwo
Komentarz usunięty przez autora