Ponieważ sbmm dyma mnie ostatnio bardziej niż zwykle postanowiłem grać każdy mecz solo. Oczywiście płacz od razu reszty składu: "jak to nie chcesz nas wykerować?" Ale statsy końcowe utwierdzają mnie tylko w przekonaniu, żeby latać solo i nie przejmować się składem, który z-----e ci cały loot i zrobi 50 dmg w totalu. #apexlegends
@GramofonPannyJanki: do diamentu solo jest najwygodniej, chyba że grasz z ludźmi na swoim/lepszym poziomie to wtedy trójki idzie dobrze cisnąć. Ale z doświadczenia to solo idzie najszybciej i nie musisz czekać na nikogo kto czeka aby podnieść banner ( ͡°͜ʖ͡°)
@Bw34: z doświadczenia widzę, że takie typki dropują do najbliższego zone i giną od razu. Super frajda ( ͡°͜ʖ͡°) a można było to ugrać, pic related. @funk: miałem na myśli puby i solo w znaczeniu, że nie gram z teamem. Rankedy to inna sprawa, też gram solo ale w sensie soloQ i tam współpraca dalej jest niska ale istnieje
#apexlegends
@funk: miałem na myśli puby i solo w znaczeniu, że nie gram z teamem. Rankedy to inna sprawa, też gram solo ale w sensie soloQ i tam współpraca dalej jest niska ale istnieje
@GramofonPannyJanki: