Aktywne Wpisy
WykopX +2515
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
PSY_DELIC +167
#mieszkanie #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #niebieskiepaski #rozowepaski #nieruchomosci
Co byś zrobił
Najpierw pogadałbym z sąsiadami i poprosił o ciszę, a potem standardowe techiki wykurzania elementu aspołecznego.
Sprzedaj to #!$%@? i kup wolnostojącą chatę, bo nie dla ciebie życie w budynku wielomieszkaniowym.
Pewnie sąsiedzi przy kładzeniu paneli zaoszczędzili na podkładzie i dali jakiś cieniutki. Ja jak kładłem dałem najgrubszy jaki wtedy znalazłem (7mm).
@Dibhala: mieszkam w bloku od 15 lat i nie mialem nigdy takiego problemu
Tylko to jest dźwiek telewizora, i to jeszcze #!$%@?ące bo takie echo, cięzko nawet zasnąć przy tym, a #!$%@? wie skad to idzie czy po prostu przez sciane czy po rurach
rozejrzyj się czy rury ciepłownicze nie idą w prowadnicach w wylewkach między piętrami
Uszczelnij je, zatkaj, pozawiązuj szmatami, wygłusz tymczasowo żeby zobaczyć czy to jest wina tego wszystkiego.
Przed kupnem mieszkania które jest w końcu inwestycją na całe życie powinno się pomieszkać w nim tydzień i sprawdzić jakie dźwięki dochodzą w dzień, w nocy, w weekend itp.
Standardem jest silikat akustyczny 24cm