Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
wlasnie byłem u roksy i stracilem prawictwo, 150zl/h w sumie warto bylo jednak oczekiwalem wiecej, to bede musial isc do drozszej innym razem z 300zl bo chcialem pocałunki i przytulanie.

no wiec tak

zadzwon i spytaj czy pracuje i gdzie ulica

z 10min spedz szukania ulicy ale w koncu ja znajdz

wita mnie w drzwiach w bieliznie i pierw jej place 150zl a potem ide pod prysznic

wychodze w majtkach, ona lezy juz naga mowi zebym sie bardziej recznikiem wysuszyl

wroc, wytrzyj zdjemij majtki i wyjdz nagi mimo ze pimpus here

ide sie do niej polozyc na materac z recznikiem, miętosi mi pisiorka potem robi loda

odrazu mowie ze death grip tutaj i wale codziennie 1-3 wiec nie moglem dojsc w jej pi*dzie

mowie jakie pozycje chce i pierw wzielem na pieska, potem ona mnie miala ujezdzała, potem misjonarski gdzie mi #!$%@? wypadal, a potem ona lezala na mnie wtulona gdzie ja sobie jak juz wczesniej wspomnialem wlasnorecznie konia waliłem

troche mi to konia walenie czasu zajelo jednakze na koniec spuscilem sie w jej ustach, loda fajnie robila. Chyba sie troche za bardzo angazowałem ale skłamałbym jakbym powiedzial ze mi to przyejmnosci nie sprawialo calujac jej plecy i łapac od tylu za piersi jak ujezdzałem ja na pieska.

na koniec sie jeszcze spytalem jak bylo bo powiedzialem ze prawiczek tutaj BYŁ a ona ze sie nie spodziewała i by nie pomyslala "to ile masz lat" "no 25" "no bo w technikum bylem i czas zlecial" a ona "a noooo tak"

i potem usmiechenienta podziekowala i wyszedłem, nie wiem czy nie mialem buziaczka dawac na pozegnanie ale #!$%@?. Ładne oczy miala, 160cm, szczuplutka, cycki sa jak z cienkiejgo materiału wypelnionego drobnym ciepłym piaskiem, cipka smakuje w srodku kwasnie na zewnatrz neutralnie bo sie umyla przeciez.

protipy jakie moge wam dac to nie walic tak czesto konia. Pozdrowienia do Mirka który mi dawal rady ale nie wiem czy chce byc wspomniany, ale on w sumie bedzie wiedzial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #divyzwykopem #roksa #stulejacontent

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f5660ae8679b6c666e7b141
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
  • 29
  • Odpowiedz
IskrzacaElfka: > cipka smakuje w srodku kwasnie na zewnatrz neutralnie bo sie umyla przeciez

Chłopie, chcesz powiedzieć, że robiłeś minetę dziwce? Ja rozumiem moc nowych doznań i że płacisz za full service, ale bez takich. Dbaj o siebie i pilnuj takich rzeczy, żebyś potem nie skończył z nie wiadomo jakim syfem

Zaakceptował: LeVentLeCri
  • Odpowiedz
@janrouter: ogolnie to bys sie zdziwil, bo divy niejednokrotnie bardziej o siebie dbaja pod wzgledem czystosci i estetyki, golenia itd. niz zwykle laski. Wiekszosc tez sie regularnie bada, bo u nich choroba weneryczna oznacza przestoj i brak kasy
  • Odpowiedz