Aktywne Wpisy
WielkiNos +435
Ekstrawertyczna juleczka egzaltacyjna dziwi się że pracujący za najniższą krajową kontroler biletów w komunikacji miejskiej nie zna 5 języków i nie skończył co najmniej 2 kierunków studiów.
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
robert5502 +124
24 listopada 2009 roku John Edward Jones tragicznie stracił życie w jaskini Nutty Putty po wstrząsającej 28-godzinnej męce.
Podczas eksploracji ze swoim bratem Joshem Jones przypadkowo wszedł do zwężonego tunelu, myląc go z innym ciasnym przejściem znanym jako „Kanał Urodzeniowy”.
Utknął do góry nogami w otworze o wymiarach 10 na 18 cali (25 na 46 cm), około 400 stóp (120 m) od wejścia do jaskini.
Jones został uwięziony w pozycji przypominającej hak,
Podczas eksploracji ze swoim bratem Joshem Jones przypadkowo wszedł do zwężonego tunelu, myląc go z innym ciasnym przejściem znanym jako „Kanał Urodzeniowy”.
Utknął do góry nogami w otworze o wymiarach 10 na 18 cali (25 na 46 cm), około 400 stóp (120 m) od wejścia do jaskini.
Jones został uwięziony w pozycji przypominającej hak,
#gotujzwykopem #mikrokoksy
Samodzielne przygotowywanie fermentowanych produktów nabiałowych wpłynęło na odczuwalną percepcję smaku wobec wyrobów komercyjnych poprzez dominację smaku własnych nad komercyjnymi, które obecnie jawią się pozbawione smaku bądź, wobec których smak postrzegany jest negatywnie, przez co których nabycie oraz spożywanie jest unikane na ile okoliczności pozwalają.
Podejrzewam wysoki poziom kwasu mlekowego jako czynnik kształtujący smak przez samodzielnie wykonywane, fermentowane produkty nabiałowe, nadając im intensywniejącą poprzez czas kwasowość, której brak bądź którego stopnia brak