Dziękuję mireczkowi, nazwy już nie pamiętam, który w największym marcowym dołku pisał, że jest taka firma jak Mercator produkująca maseczki. To były pierwsze akcje, które na giełdzie kupiłem kiedykolwiek, dopiero się uczyłem składać zlecenia, nie chciałem nic zepsuć i przepłacić, dlatego tylko tak małą kwotą wszedłem, zamiast 10 razy większą. (╥﹏╥). Szczęście początkującego zadziałało, żadna kolejna spółka nie dała tak spektakularnego wzrostu. Zrobiłem sobie screen na pamiątkę i sprzedałem dziś 1/4 udziałów patrząc jak pękają covidowe balony. Mimo wszystko w nich wierzę, skoro nie sprzedałem wszystkiego. Liczę też po cichu na jakąś dywidendę poza tym co już wypłacili. #gielda #chwalesie #inwestycje #gpw #inwestowanie #bananowa
@Silvervend: Ziom, ja sledzilem covida od stycznia i bylem pewien ze #!$%@?. Po prostu bylem prokrastynatorem i na czas nie zalozylem konta zeby shortowac w lutym wszystko. Tyle przegrac...
@wilku88: pisałem o mercatorze w lutym bo handlowalem maskami ale akcji nie kupiłem bo myślałem że jest górka xD boże jakbym tak wsadził 10K w akcje po 15 zł
Ten aktor i postać Ghula wg mnie nosił cały serial na barkach. Całość jest bardzo dobra ale jak pojawia się Goggins na ekranie, to zaczyna być jeszcze lepiej. #fallout #seriale
To były pierwsze akcje, które na giełdzie kupiłem kiedykolwiek, dopiero się uczyłem składać zlecenia, nie chciałem nic zepsuć i przepłacić, dlatego tylko tak małą kwotą wszedłem, zamiast 10 razy większą. (╥﹏╥). Szczęście początkującego zadziałało, żadna kolejna spółka nie dała tak spektakularnego wzrostu.
Zrobiłem sobie screen na pamiątkę i sprzedałem dziś 1/4 udziałów patrząc jak pękają covidowe balony. Mimo wszystko w nich wierzę, skoro nie sprzedałem wszystkiego. Liczę też po cichu na jakąś dywidendę poza tym co już wypłacili.
#gielda #chwalesie #inwestycje #gpw #inwestowanie #bananowa
@wilku88 sprzedaj wszystko.