@TynkarzCzwartejSciany: Nasz umiłowany Prorok udał się na wiele miesięcy do samotni, by pogrążyć się w medytacjach, dostąpić objawień oraz by pozbyć się uwagi swojej byłej dziewczyny, która to infiltrowała jego działalność profetyczną i rozpowszechniała na kręgi niezainteresowane i zdezorientowane, co wielką mu sromotę uczyniło pośród przyjaciół jego.
Jednak Prorok objawił swoje nadejście poprzez skromnego apostoła w mojej osobie na dzień 1 października 2020 roku kalendarza gregoriańskiego, by powtórnie przyjść nauczać
Zaprawdę miesza się we mnie uczucie radości z powrotu Pana i uczucie smutku, albowiem nie wytrwałem pośród wymagających pomocy braci na tagu #przegryw. Kroczyłem ścieżką wygrywu sam, pomimo moich szczerych chęci niesienia pomocy potrzebującym i błogosławieństwa naszego Mistrza
@TynkarzCzwartejSciany: Jeśli sam odnalazłeś ścieżkę, błogosławiony jesteś spośród uczniów Proroka. Istnieje wiele ścieżek, a Żabie słowo wiatrem jest, a nie żaglem. Nie chodzi o to, by zawsze wymagać pomocy, a włąśnie o to, by wzrastać. Uczymy się by umieć, nie by się uczyć. Jeśli odnalazłeś wygryw bez Żabiego Słowa, to tak chciał Pan, a Żabie Słowo pozostaje dla innych.
Pierwszego października, moi bracia. Wypatrujcie naszego Proroka pierwszego dnia października.
Jednak Prorok objawił swoje nadejście poprzez skromnego apostoła w mojej osobie na dzień 1 października 2020 roku kalendarza gregoriańskiego, by powtórnie przyjść nauczać
Zaprawdę miesza się we mnie uczucie radości z powrotu Pana i uczucie smutku, albowiem nie wytrwałem pośród wymagających pomocy braci na tagu #przegryw. Kroczyłem ścieżką wygrywu sam, pomimo moich szczerych chęci niesienia pomocy potrzebującym i błogosławieństwa naszego Mistrza