Wpis z mikrobloga

@seledynowa_panienka: ja tam lubię wesela, wszystkie na których byłam były super, każde inne i zawsze się dobrze bawiłam. Może jak ludzie mają dziwną rodzinę czy znajomych to na weselach jest cringe xd ale oprócz tego, że czasem się ktoś upije, jak to na każdej innej imprezie, to z niczym dziwnym na weselach się nie spotkałam
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@seledynowa_panienka: bo wesele to samobójstwo w dzisiejszych czasach, zrobi se baba z gościem ślub, walnie dzieciaka a potem powie że się jej znudził, rozwód sądowy, baba zabiera dzieciaka a typol musi płacić alimenty i często nawet nie ma kontaktu z dziećmi, to są zbyt niepewne czasy na branie ślubu a będą jeszcze gorsze
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@seledynowa_panienka:

Dlaczego jest taki hejt na wesela na tym portalu?

Zasadniczo do wyboru są dwie przyczyny:
- piwniczaki zazdroszczą bo na własne wesele nie mają szans
- piwniczaków nikt nie chce na wesele zaprosić
  • Odpowiedz
@seledynowa_panienka: Tu jest hejt przede wszystkim dlatego, że małżeństwo - jest z zasady - uznawane za instytucję, która trwoni hajs faceta, a wzięcie ślubu to tylko przyzwolenie na bycie bankomatem dla różowej, która może sobie od tego momentu tyć, nie pracować i nie starać się, tylko narzekać, żeby później puścić się z bolcem, i a w konserwacji ciągnąć alimenty na dziecko z innym typem przez całe życie ( ͡°
  • Odpowiedz
@seledynowa_panienka: nie że hejtuję, ale nie lubię dużych imprez. Moim zdaniem wesele to nie jest impreza dla zbieraniny przypadkowych osób, z którymi ostatnio widziało się 10 lat temu. Ja bym zaprosił najbliższą rodzinę, kilku przyjaciół i chciałbym aby moja kobieta zrobiła podobnie. Tak bym widział dobre, udane wesele, a nie 250+ osób i koszty na 70k albo więcej
  • Odpowiedz
@seledynowa_panienka Bo 90% simpów siedzących tutaj marzy o weselu ale wiedzą że nie będzie im dane przeżyć takiegoż w roli głównej. To taka mieszanka goryczy i nienawiści z marzeniami które nigdy się nie spełnią. Niby objaw inteligencji, ale emocjonalny fuck up.
  • Odpowiedz
@seledynowa_panienka: Może dlatego, że statystyczne wesele to całkiem potężna impreza, a wiele osób takich nie lubi? Wiadomo, że koncert jakiejś nie wiem, Ariany Grande to też duża impreza, ale różnica jest taka, że na wesele są zapraszani ludzie, którym nigdy nie przechodzi przez myśl uczestniczenie w jakichkolwiek imprezach masowych.
Gdyby ktoś do mnie przyjechał i mnie zaprosił na swoje wesele to nigdy bym nie odmówił, a jako że nie przepadam
  • Odpowiedz
Nie lubię zniżać się do poziomu tych wujków, ciotek i Sebków i gadać o pierdołach,

@Sheppard28: xD

Generalnie nudne towarzytwo, nudna impreza, zawsze siedzę zażenowany i czekam na tej 22 żeby móc wyjść

@Sheppard28: Masz 13 lat, ze ktoś każe Ci iść? Marnujesz tylko pieniądze pary młodej.
  • Odpowiedz