Wpis z mikrobloga

polskie młode kobiety mają nawalone kitu pod kopułą i nie mówię tego z przekąsem, tylko śmiertelnie poważnie.
Masa nadskakiwaczy, spermiarzy i innej maści mężczyzn bez godności osobistej czyli tak z 98% populacji męskiej, wykształciły w młodych Polkach jakieś sztuczne poczucie wyższości. Mocno przeciętna panna, którą można w skali ocenić jako maksymalnie 5/10, zachowuje się tak, jakby była kobietą o niesamowitej atrakcyjności fizyczne. Mają tak nasrane w głowie, że to rekord skoczni. Manifestuje się to w ich zachowaniu, podejściu do ludzi i tym, o czym napisałeś OPie. Pogarda w głosie i zachowaniu, kobiecy solipsyzm, linia wzrok-nos w dwóch wektorach: albo w górę z wyższością albo w dół na smartfon.
Ja je rozumiem, bo pewnie trochę doświadczyły tego, jak dziesiętny z kolei typ próbował je poderwać dość nieudolnie, albo wieczne zaczepianie czy zawracanie d--y. Mogą też nie mieć zwyczajnie czasu czy ochoty, ale jest ułamek młodych Polek, które potrafią w neutralny sposób zakomunikować Ci takie sprawy. W większości, spotkasz się z tym o czym napisałeś. One są święcie przekonane, że są niewiadomo jakimi bóstwami, a ich atrakcyjność zaraz w--------i zidana w stratosferę, bo przecież inaczej być nie może, prawda?
Najzabawniejsze, że ogromna część z tych, które mają o sobie zbyt wysokie mniemanie, bardzo ale to bardzo się przecenia. Przeciętna młoda kobieta o tej ocenie 6/10 uważa się co najmniej za 8/10, choć w jej zrozumieniu pewnie dobija do dyszki lekką ręką, gdy w rzeczywistości jest najwyżej piątką przy dobrych wiatrach.
Całe pokolenie nadskakiwaczy i spermiarzy tak nasrały w głowach młodych kobiet, że są to zmiany nieodwracalne. Dla nich przecież każdy musi je podrywać, bo są przecież zajebiste najpiękniejsz mucho gusto i elegantia galia, najlepsza dziołcha na metr kwadratowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#przegryw #p0lka #rozowepaski #logikarozowychpaskow #takaprawda
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rumix24: I co z tego jak na takich spermiarzy tylko srają i sie śmieją, a jak pokazuje mi laska rozmowy jakie ma na tinder to sie śmiejemy z takich spermiących p-----w co piszą "jesteś piękna", "witaj piękna" xD
Nadskakiwacze nic nie osiągają.
  • Odpowiedz
@pijekubusplay: jeśli możesz to powiedz mi, serio pytam bo widzę, że jesteś i masz się za eksperta w wielu dziedzinach, proste zadanie, pomóż mi, jak mam zagadać i co mam powiedzieć do ekspedientki w sklepie odzieżowym w galerii ażeby owa księżniczka nie śmiała się później ze mnie ze swoimi psiapsi? Bo mam wrażenie, że zawsze dla dziewczyn jest źle
  • Odpowiedz
@pijekubusplay: i co jest złego w tym, że ktoś powie, że jest piękna? Zamiast podziękować grzecznie za komplement to jeszcze jest opluwany, paranoja, p0lki już nawet za komplementy się obrażają, z tego dobrobytu to już im się w dupach poprzewracało
  • Odpowiedz
@Rumix24: Nie bronie nikogo ale na chlopski rozum gdyby teraz lasek bylo 1,5 mln a chlopow 1 milion to sytuacja moglaby byc odwrotna i moze jakas rozowa pisalaby post ze te niebieskie paski z zoltymi zebami i waga w okolicach 55 kg to nawet na rozowa nie spojrza. Wyolbrzymienie celowe. :)
  • Odpowiedz
No i znów płacz jakiegoś frustrata. Najbardziej lubię jak typ, który sam wygląda jak "pół d--y zza krzoka" wydaje negatywne oceny na temat wyglądu kobiet. Brzydka jest bo co? Głupia jest bo co? Bo nie chciała takiego przystojniaka jak Ty? Takie jest życie, nie wszystkim będziesz się podobał. Dziewczyny i kobiety też bardzo często przeżywają odrzucenie, ale Wy faceci widzicie tylko czubek własnego nosa. Znajome kobiety do których ustawiały się kolejki zainteresowanych
  • Odpowiedz
@Takata_atakat: nie ma dzisiaj szarysz myszek, każda chce i marzy wiadomo o czym, już widzę jak szara myszka wiąże się z przegrywem, nie, weźmie se kota czy psa i będzie czekać na chada
  • Odpowiedz
@Takata_atakat xd szara myszka to wg ciebie nazwa na kobiety 1/10 to pewnie tak, bo większość przegrywow jest przeciętnych. Szkoda, ze tak samo przegrywy są niewidzialni dla wszystkich różowych
  • Odpowiedz
i co jest złego w tym, że ktoś powie, że jest piękna? Zamiast podziękować grzecznie za komplement to jeszcze jest opluwany, paranoja, p0lki już nawet za komplementy się obrażają, z tego dobrobytu to już im się w dupach poprzewracało

@Rumix24: Nie w pierwszej wiadomości, ani po 3 wiadomościach, czaisz? A te zjeby tak piszą często. Opluwają tylko tych nieatrakcyjnych, którzy nie są w ich typie. A koleś 2/10 czy 3/10
  • Odpowiedz
@Rumix24: Ja pisałem o tinder :)

A jak zagadać? Napewno nie od "jesteś piękna" xD
Tu nie chodzi jak zagadasz (chyba że zrobisz to jakoś mega na spięciu, czerwony na twarzy, jąkającym sie głosem) tylko czy jesteś w jej typie. Jak jesteś - co byś nie zaproponował (kawa po pracy np.) będzie ok. Jeśli nie jesteś to podziękuje, skłamie czy powie prawde że ma chłopaka itp.
  • Odpowiedz