Aktywne Wpisy
WykopX +219
Pan @berito - autor #aferaczkoladowa zrobił rozdajo na 10 przekrojonych czekolad. Wpis mimo kilku tysięcy plusów został usunięty, a tu jest dowód, że akcja się odbyła:
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
MG78 +595
Dziś zamykam przedsprzedaż mojej książki Zrozumieć Ramen, z tej okazji rozdajo.
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Masa nadskakiwaczy, spermiarzy i innej maści mężczyzn bez godności osobistej czyli tak z 98% populacji męskiej, wykształciły w młodych Polkach jakieś sztuczne poczucie wyższości. Mocno przeciętna panna, którą można w skali ocenić jako maksymalnie 5/10, zachowuje się tak, jakby była kobietą o niesamowitej atrakcyjności fizyczne. Mają tak nasrane w głowie, że to rekord skoczni. Manifestuje się to w ich zachowaniu, podejściu do ludzi i tym, o czym napisałeś OPie. Pogarda w głosie i zachowaniu, kobiecy solipsyzm, linia wzrok-nos w dwóch wektorach: albo w górę z wyższością albo w dół na smartfon.
Ja je rozumiem, bo pewnie trochę doświadczyły tego, jak dziesiętny z kolei typ próbował je poderwać dość nieudolnie, albo wieczne zaczepianie czy zawracanie d--y. Mogą też nie mieć zwyczajnie czasu czy ochoty, ale jest ułamek młodych Polek, które potrafią w neutralny sposób zakomunikować Ci takie sprawy. W większości, spotkasz się z tym o czym napisałeś. One są święcie przekonane, że są niewiadomo jakimi bóstwami, a ich atrakcyjność zaraz w--------i zidana w stratosferę, bo przecież inaczej być nie może, prawda?
Najzabawniejsze, że ogromna część z tych, które mają o sobie zbyt wysokie mniemanie, bardzo ale to bardzo się przecenia. Przeciętna młoda kobieta o tej ocenie 6/10 uważa się co najmniej za 8/10, choć w jej zrozumieniu pewnie dobija do dyszki lekką ręką, gdy w rzeczywistości jest najwyżej piątką przy dobrych wiatrach.
Całe pokolenie nadskakiwaczy i spermiarzy tak nasrały w głowach młodych kobiet, że są to zmiany nieodwracalne. Dla nich przecież każdy musi je podrywać, bo są przecież zajebiste najpiękniejsz mucho gusto i elegantia galia, najlepsza dziołcha na metr kwadratowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #p0lka #rozowepaski #logikarozowychpaskow #takaprawda
Nadskakiwacze nic nie osiągają.
@Rumix24: Nie w pierwszej wiadomości, ani po 3 wiadomościach, czaisz? A te zjeby tak piszą często. Opluwają tylko tych nieatrakcyjnych, którzy nie są w ich typie. A koleś 2/10 czy 3/10
A jak zagadać? Napewno nie od "jesteś piękna" xD
Tu nie chodzi jak zagadasz (chyba że zrobisz to jakoś mega na spięciu, czerwony na twarzy, jąkającym sie głosem) tylko czy jesteś w jej typie. Jak jesteś - co byś nie zaproponował (kawa po pracy np.) będzie ok. Jeśli nie jesteś to podziękuje, skłamie czy powie prawde że ma chłopaka itp.