Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Myślałem że to Edofil to debil ale ten koleś ma chyba jakąś obsesje na jego punkcie. Już chyba z 7/8 miesiąc ciągnie temat o Nosaczu i nadal go nie może zbanować. Stary dziad prawie 50 na karku a wysyła donejty do roznych Youtuberów probując ich przekupić i jeszcze robi cele charytatywne (Nie wiadomo czy on podatki odprowadza). Widzialem ze niektorzy mysleli że to Gural slowa o banie kierowali w strone Tucznika, to nie chodzi wcale o Magicala tylko o tego pana czyli nie jakiego Polskiego Janusza.
#gural #danielmagical #patostreamy
MarianPazdzioch69 - Myślałem że to Edofil to debil ale ten koleś ma chyba jakąś obses...

źródło: comment_15994194178tfs1ZodOw61gsp1qnPzXG.jpg

Pobierz
  • 7
@MarianPazdzioch69: stream polskiego janusza w pigułce: jg edofila jak on u mnie był z fioną to zrobił skrzydełka i wyzywał mi znajomych a jA niE poZWole na TakiE coŚ #!$%@? JOT GIE, kochani dziś zbieramy na cel charytatywny #!$%@? że mam 10 widzów, dziś pogramy w coś i pogadamy z magdą i jakimś oskarkiem
¯\_(ツ)_/¯
@MarianPazdzioch69: Stary dziad i lizal dupe guralowi wysylajac ponad 20tys zlotych celem wyprowowania jego syma xd frajer jakich malo ale wg mnie tu jest teoria taka ze on jest krypto gejem i chcial rozkochac gurala bo kto inny ładuje mu tyle kasy i do tego zaprosil gurala do francji do siebie i gural przyjechal z dziewczyna... wiec serce pękło staremu grzybowi i od tamtej pory wojna xd
  • 1
@polski-janusz: Ty mi nie bedziesz mówić co mam robić stary kretynie bo #!$%@? o nim #!$%@? i co ? Gówno. Jesteś atencyjnym debilem który myśli że przekupi youtuberów za kase. Jesteście z Nosaczem oby dwaj siebie warci, was sie powinno zutylizować do śmieci bo Hipokryzją jedzie od was na kilometr. Niby masz 45 lat a gonisz tego idiote bo ci na znajomych wjechał i rodzine ? Koleś takie sprawy to sie
  • 0
@negroni: Pizza to jest gówno a nie zemsta. Pewnie myślał ze go wkurzy tą pizzą. Gruchal nawet nie gadał o nim na live tak czesto dopiero zaczął konkretnie gdy mu tam na dziewczyne ostro wjechał. I tak zostanie ten gruby z 20 osobami na live max gdy ten główny kanał Polski Janusz pojdzie w #!$%@? a podobno 2 filmy usunięte już zostały bo edofil zglosił za prawa autorskie a podobno 16