Aktywne Wpisy
programistalvlhard +206
Takie autko sobie kupił chłop na 30 (pierwszy własny samochód, wcześniej prawie 10 lat Grande punto 1.9 JTD ujeżdżane)
BMW 330i 2019 wszystkie opcje (poza hakiem holowniczym), 52k nalotu, 2 letnia gwarancja (BMW premium selection)
#samochody #motoryzacja #chwalesie
BMW 330i 2019 wszystkie opcje (poza hakiem holowniczym), 52k nalotu, 2 letnia gwarancja (BMW premium selection)
#samochody #motoryzacja #chwalesie
bb89 +440
Za 6 i za 12 miesiecy od teraz napisze jak te wszystkie straszne rzeczy (chatGpt, wysokie stopy, masowe zwolnienia) wpłynęły procentowo na moja stawke i zatrudnienie oraz ile razy mnie od dziś zwolniono i jak musiałem zejść ze stawki żeby nadal zarabiać na chleb (xD). Jeśli chcesz być wołany zaplusuj ten gownowpis, obiecuje ze zawołam.
Tutaj senior 10+ lat w testach automatycznych i nie tylko. Stawka na dziś powiedzmy zaokrąglając 25k ziko
Tutaj senior 10+ lat w testach automatycznych i nie tylko. Stawka na dziś powiedzmy zaokrąglając 25k ziko
LGBT chce zmieniac świat
"Wasze dzieci beda takie jak my"
ideologia «system poglądów, idei, pojęć jednostki lub grupy ludzi»
#bekazlewactwa
@LaTE: dyskutujesz z haslem, ktore sam wymyśliłeś?
Moze napisz cos jeszcze o tabletkach na zmiane plci i sklepach miesnych dla lgbt, bo to mniej wiecej ten poziom urojenia.
Ps
To prawica uwaza, ze mozna komus zmienic orientacje, nie lgbt.
Postulat to nie jest jeszcze ideologia. Ideologią jest natomiast wiara w to, że celem LGBT jest robienie z dzieci homoseksualistów.
Komentarz usunięty przez autora