@czypiendziesiat: też tak uważam. Wiesz, uważam, że rocznik 89 i 90, to ostatnie lata, takich prawdziwych DEBILI na blokach, myślę że już z rokiem 91, coraz mniej na polskich osiedlach liczyło się to, jak dobrze grasz w piłkę , słabnąć też zaczynała indoktrynacja katolicka (więcej dzieci szło na etykę) oraz ogólna agresja pokoleniowa spadała. Na naszych przerwach bardzo często za dzieciaka słyszało się zrób to czy tamto bo Ci w
@czitauri: mam podobne wrażenie. Też uważam, ze roczniki 85-90 to ostatnie pokolenie takich agresorów i debili. Widać w nich to zacofanie technologiczne nie porównywalne do roczników młodszych. Tez jestem juz blizej trzydziestki, ale baluje z malolatami z roczników 98-00 i lepiej czuje sie w ich towarzystwie niż gosci starszych porodzonych przed 90.
@Neandertalis: wiesz, co ja może już się nie bujam z nimi, w zasadzie miałem kilka epizodów, ale nawet po wygladzie widać, że ciuchy mają lepsze niż nasi dresy, u nas buty na rzep , skarpety do gaci, fryz cały na jedną regulację. A mentalność podobnie, współczesna bardziej odpowiada mi.
#rosja #ukraina Niesamowite jest to, że my polacy pomagamy w upadku wschodniej kultury europejskiej. Przez stulecia nasza kultura była bliska kulturze rosyjskiej. Nagle wszyscy chcą zachodu, który dąży do likwidacji tego co budowaliśmy przez setki lat. Upadek Rosji, nie jest nam na rękę.
Jest tu starszy Przegryw ?
#przegryw
Tez jestem juz blizej trzydziestki, ale baluje z malolatami z roczników 98-00 i lepiej czuje sie w ich towarzystwie niż gosci starszych porodzonych przed 90.