Wpis z mikrobloga

Pisze na tym tagu bo tutaj sa bardziej otwarci ludzie, pewnie przez sprobowanie chociaz raz w zyciu #psychodeliki Jezeli moglibyscie wybrac plan na zycie, to wolelibyscie je przezyc troche w szalony sposob, cieszyc sie nim, czy ustatkowac sie i miec #!$%@? kaszojada i byc przecietnym p0laczkiem? Powiedzmy, ze wtedy dlugosc zycia sie skraca w przypadku "cieszeniem sie" zyciem jest to 40-60, a bedac ustatkowanym to 70-100
#narkotykizawszespoko
  • 7
Jezeli moglibyscie wybrac plan na zycie, to wolelibyscie je przezyc troche w szalony sposob, cieszyc sie nim, czy ustatkowac sie i miec #!$%@? kaszojada i byc przecietnym p0laczkiem?

@nomysza6666: czemu nie oba?

A tak bardziej na serio to wybrałem ten pierwszy sposób, chociaż chyba jestem na swój sposób ustatkowany, ale nie mam kaszojada.
@nomysza6666: Jestem juz w wieku w ktorym powolutku moglbym zaczac myslec o "stabilizacji".

Ale tak jak to okresliles - wole przezyc je w szalony sposob. Bez nakladania na siebie jakichkolwiek barier czy ograniczen.
No ale kazdy medal ma dwie strony - czy to wlasnie krotsze zycie, szybsze wykanczanie organizmu czy... utrata waznej osoby. Pare dni temu znajomosc ze mna zakonczyla kobieta, ktora niesamowicie duzo dla mnie znaczyla.

Wlasnie orzez podejscie do