Wpis z mikrobloga

Taka ciekawostka co sądzi nasza wykopowa prawica o Hitlerze i jego podbojach

Gazowanie ludzi to bardzo humanitarna śmierć ktora jest stosowana jako kara do dzisiaj, w porownaniu do grzebania żywcem, ćwiartowania, wielogodzinnych tortur i gwałtów, ścięcia.

Hitler był zwienczeniem kilku tysiecy lat ludzkiej historii, on podswiadomie czul ze koncza sie pewne wielkie czasy i jest to ostatni moment żeby zmienic bieg Przegral - i mamy swiat jaki mamy w ktorym cywilizacja umiera a dzikusy zwyciezaja. (https://www.wykop.pl/wpis/51861367/#comment-183973211)

#neuropa #4konserwy
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@flumpy_bread: Jakby to miało kilka plusów to bym olał, ale to było kilkadziesiąt zabnim usunął to moderator i żadnego głosu sprzeciwu. Wpis jak najbardziej uzasadniony

@ZaplutyKarzelReakcji: jakbym zobaczył taką laurkę dla Stalina/Mao/Hitlera to bym sam uśmiechnął się pod wąsem i dał plusika, to nie znaczy że się z tym zgadzam
  • Odpowiedz
@ZaplutyKarzelReakcji: Wyżej mam Twoje komentarze... Super, zadałem Ci konkretne pytanie, więc odpowiedz... Żadnych konkretów tam nie napisałeś. Nie odniosłeś się w żaden sposób do mojej wypowiedzi, nawet Twoje wcześniejsze komentarze nie dadzą się jakkolwiek powiązać.
  • Odpowiedz