Aktywne Wpisy
Dlaczego niby Tesla ma być taka zajebista jak silnik elektryczny istnieje już prawie 200 lat i w dzisiejszych czasach nie jest niczym skomplikowany, a tym bardziej w porównaniu do silnika spalinowego. Producenci aut i tak będą kupowali baterie od jakiegoś Panasonika czy innego giganta, a nawet jak ktoś zrobi lepszą baterię to Chińczycy szybko to skopiują. Tylko nie piszcie o "autonomicznej jeździe" bo zaraz skisnę ze śmiechu. Pamiętam jak wykopki w 2008
Stworzyłam swój wymarzony look. #rozowepaski
Powszechnie wiadomo, że największym przyjacielem geja jest konserwatysta. Każdy ma przynajmniej jednego bardzo bliskiego znajomego o homoseksualnej orientacji, który jednakowoż w ogóle nie uznaje marszów równości, jest przeciw jakiejkolwiek formalizacji związków osób nieheteronormatywnych i z precyzją godną św. Tomasza z Akwinu czyni dystynkcję między "ideologią LGBT" a "ludźmi LGBT". Jakiś czas temu pewien zdeklarowany prawicowiec opowiedział nawet tutaj, w jaki sposób konserwatyści poszukują nowych homoseksualnych przyjaciół. Otóż, nasz bohater razem z dwoma kolegami (sic!) stworzył profil "egzaltowanego homosia" i wspólnie ucinali sobie pogawędki z homoseksualistami, którzy nie mieli, rzecz jasna, żadnych wątpliwości, co do swojej orientacji.
PS Jakbyście chcieli się czegoś dowiedzieć o LGBT, to polecam śledzenie wypowiedzi publicznych Jacka Dehnela - w mojej opinii to najbardziej reprezentatywny gej III Rzeczpospolitej.
#4konserwy #neuropa #polityka #lgbt #thebestofmirko
Komentarz usunięty przez autora
@am_anfang_war_napoleon: Chciałbym tylko zauważyć, że gdyby istniał w dzisiejszej Polsce ekwiwalent kanclerza Ottona von Bismarcka, Kaszubem zwanego, z całą pewnością wszedłby w alianse z Robertem Biedroniem i Krzysztofem Śmiszkiem tak, jako i sam niemiecki oryginał czynił to z Ferdynandem Lassalem. Konserwatyzm nie ma tępo konserwować. Nie jest naiwną próbą zatrzymania zegara dziejów. Jest cenieniem pewnej rezerwy w działaniu, nieuleganiu naiwnej wizji postępu.
@am_anfang_war_napoleon: Nieodmiennie kisnę z tej najtańszej z tanich sztuczek - a im bardziej rozmówca stara się mnie przekonać że faktycznie ma "kolegę geja" (a teraz w modzie jest mieć co najmniej dwóch/trzech, jeden już nie wystarcza ;p), tym mocniej kisnę.
No bo, kurna, serio - są argumenty słabe, są argumenty nielogiczne, są argumenty po prostu głupie, a ten jeden konkretny as w rękawie
Pamiętajmy, że David Cameron wprowadził śluby homoseksualne nie pomimo, a właśnie dlatego, że jest konserwatystą.
@HrabiaTruposz: i kto bedzie gowniaki robil?! :)
@Dante27: to samo miałem mu napisać. Nic dziwnego, że jest lewakiem, skoro nie potrafi przeanalizować prostej sytuacji logicznej. ( ͡º ͜ʖ͡º)