Nie podoba mi się to wypożyczenie Pawłowskiego, gość jak grał zawsze dawał radę. Kontrakt ma jeszcze rok z opcją przedłużenia. Mam nadzieję, że w Stali będzie grał regularnie, wróci jak lepszy zawodnik i podpisze nowy kontrakt.
Bez sensu, że daje się szanse słabemu Chuce, a młodego polaka wysyła się gdzie indziej. Oby obie strony na tym zyskały, czyli Wisła i zawodnik, a nie jak z Grabowskim. #wislakrakow
@wojciech-wwww: W ogóle jak to wyglada z Grabowskim, dalej sprawa jest rozstrzygana?
Sam kompletnie nie rozumiem wypożyczenia Pawłowskiego. Z jednej strony pozycja defensywnego pomocnika faktycznie jest u nas obsadzona (Kuveljic, Zukow, Basha), ale roznie u nich z formą, a Pawłowski raczej nie grał piachu. No cóż, pozostaje mieć nadzieję, że będzie grał i do nas wróci już jako zawodnik do „11”.
@wojciech-wwww: Pytanie brzmi, czy trener nie widzi w nim perspektyw i oddaje bo nie ma szansy na grę, czy może właśnie widzi, że przy regularnej grze może bardziej się rozwinąć do tego stopnia by być ważnym ogniwem Wisły w następnym sezonie. No bo status młodzieżowca traci.
@TimmiTimmiV2: Eh, fatalnie to słyszeć, myślałem że dalej się to ciągnie. Boki obrony to dość newralgiczne pozycje, tym bardziej lewa strona, gdzie od zawsze jest tylko Sadlok.
@skromny_chlopak Abramowicz wg mnie jest lepsza opcja niż Grabowski na lewą obronę. Jeszcze chwilę i posadzi Sadloka na ławie, bo Maciek w obecnej formie to poziom max 1 ligi :)
@przemmm: Kompletnie zapomniałem o Abramowiczu. Będzie super jeśli uda mu się stworzyć konkurencję na lewej obronie, choć nie jest przesadnie młody. Ale może wystarczy, że po prawej biega młodzieżowiec :)
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
Bez sensu, że daje się szanse słabemu Chuce, a młodego polaka wysyła się gdzie indziej. Oby obie strony na tym zyskały, czyli Wisła i zawodnik, a nie jak z Grabowskim.
#wislakrakow
Sam kompletnie nie rozumiem wypożyczenia Pawłowskiego. Z jednej strony pozycja defensywnego pomocnika faktycznie jest u nas obsadzona (Kuveljic, Zukow, Basha), ale roznie u nich z formą, a Pawłowski raczej nie grał piachu. No cóż, pozostaje mieć nadzieję, że będzie grał i do nas wróci już jako zawodnik do „11”.
@skromny_chlopak: Nie jest już naszym piłkarzem. Wisła przegrała w sądzie arbitrażowym :)
No bo status młodzieżowca traci.