Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +35
Baba nigdy na studniówce nie była, na balu gimnazjalnym. stała pod ścianą.
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Aokx +106
Otóż firma INTER PROJECT SP Z O O
ul. Ks. Władysława Żaboklickiego 4/2
05-480 Karczew Otwock
KRS 0000382591
REGON 142893686
NIP 5272653581
której właścicielem jest Andrzej Broniszewski
nie wywiązuje się z zawartych umów sprzedaży, a w konsekwencji czego zalega ze zwrotem środków otrzymanych w następstwie sprzedaży produktów.
#codziennamaniaperfum #perfumy
Btw to mógł być każdy. Ta oferta na bergamotkę od Tomka przewijała się na wykopie, a sam sklep był polecany na perfuforum i perfumehub. Perfumehub bardzo szybko zareagował na mojego maila i zmienił status perfumerii na niezaufany. Szacun dla ich moderatora, że tak sprawnie działa.
@ZnubionekFan: W zeszłym roku pękła mi oprawka okularów, dwa razy wymieniali mi na nową z tytułu rękojmi. Po tym jak pękła trzeci raz (wszystko w ciągu 4 miesięcy od zakupu) poprosiłem o zwrot pieniędzy za okulary. Pracownik salonu optycznego kazał czekać na szefa, szef pomimo podparcia się wydrukowaną stroną UOKIK, powiedział że on ma to w pompie i zaprasza do sądu. Odpuściłem #!$%@?, bo