@Jelon7: @Dipolarny: allegro promuje podróbki na stronie głównej, a ty tu takiej niszy się czepiasz ostatnio to nawet chyba zapis zniknął, że walczą z podróbkami i nie wolno ich sprzedawać :D
@Dipolarny: ciekawe co na to samo Giro, chinczyki robią okulary z ich emblematem kiedy Giro nie produkuje okularów na rower. Ciekawa sprawa, w sumie to nie są podróbki( ͡°͜ʖ͡°)
@Jelon7: @UFC_Jest_W_Dupie: nie wiem jak z okularami ale ciuchów/obuwia tam jest cała masa, na olx i vinted tak samo, mimo zgłaszania oferty wiszą dalej i nic złego im się nie dzieje ¯\_(ツ)_/¯ mają z prowizji interes to i oferty wiszą
@Jelon7: Z ciekawości, jak miałoby to działać? Pracownik portalu ma na podstawie domysłów stwierdzić że to podróbka? Myślę że warto raczej zainteresować producenta aby zażądał usunięcia ofert.
@Jelon7: apropo amazona to ostatnio w jakimś kiosku widziałem plakat, że możesz coś zamówić na amazon.de i zapłacić u nich, ale nie drążyłem tematu jak to działa dokładnie, choć spoko opcja
@Jelon7: na amazonie faktycznie jest mało podróbek, chociaż jakbym się uparł to też bym ich sporo znalazł i są nawet często w fba inna sprawa, że na allegro zawsze było pełno podróbek, kiedyś to nawet o wiele więcej tego było @Dipolarny: i dziwisz im się? też bym nic nie robił, to nie ich problem tylko firm podrabianych
@Jelon7 Stary znajomy: o siema, siema! Słuchaj mam okulary Raybana po 80zl oryginalne! - no hejka, co tak tanio? Nowe? - no pewka, słuchaj tylko nikomu niemow, kradzione z tira są dlatego tak tanio.
@Jelon7: za każdym razem chcąc usunąć konkretną ofertę musimy być absolutnie przekonani o tym, że jest ona niezgodna z naszym regulaminem. Współpracujemy z setkami marek, których przedstawiciele dostarczają nam ostatecznej odpowiedzi, czy wystawiony przedmiot jest, czy nie jest oryginalny. Producenci mogą się z nami kontaktować i weryfikować oferty.
@allegro_pl: a po co producent ma to robić jak wtedy Chińczyk zakłada nowe konto, wklepuje 100 000 par butów podrobionych, a wy to przyklepujecie i jeszcze promujecie na stronie głównej? XDDDD
@allegro_pl rzeczywiście długo trzeba weryfikować a wystarczy zobaczyć skąd idą przesyłki. Raczej Giro nie wysyła towaru z Hong Kongu? Chyba że się mylę ale bardzo wątpię @UFC_Jest_W_Dupie są tak żałośni że szkoda na nich więcej klawiatury w ekranie
No mirki kochane muszę coś wyznać, właśnie się dowiedziałem że moja wybranka serca po 6 latach bycia razem mnie zdradziła. I #!$%@?, kredyt, mieszkanie, 6 lat razem wszytko w #!$%@?. Co robić? Jak żyć?
https://allegro.pl/listing?string=okulary%20giro&bmatch=baseline-product-eyesa2-engag-dict45-spo-1-1-0717
#allegro #oszukujo
ostatnio to nawet chyba zapis zniknął, że walczą z podróbkami i nie wolno ich sprzedawać :D
Myślę że warto raczej zainteresować producenta aby zażądał usunięcia ofert.
inna sprawa, że na allegro zawsze było pełno podróbek, kiedyś to nawet o wiele więcej tego było
@Dipolarny: i dziwisz im się? też bym nic nie robił, to nie ich problem tylko firm podrabianych
- no hejka, co tak tanio? Nowe?
- no pewka, słuchaj tylko nikomu niemow, kradzione z tira są dlatego tak tanio.
Hehehe stare jak świat. To samo tureckie perfumy.
źródło: comment_1598956055ujSlieP6BvwKDDHWAiZ1Sj.jpg
Pobierz@UFC_Jest_W_Dupie są tak żałośni że szkoda na nich więcej klawiatury w ekranie