Aktywne Wpisy
Elev +276
jestem #!$%@? alimanciarzem
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
A330 +332
Ciekawi mnie czy oni wszyscy wiedzą, że gdyby nie ta policja to taki marsz LGBT nie trwałby 5 minut bo zaraz byłby wjazd od kiboli i towarzystwo ładnie mówiąc rozpędzone
#bekazlewactwa #bekazlgbt
Komentarz usunięty przez autora
@sexor: ostatnio ci tęczowi skandowali właśnie jp, dla mnie straszna hipokryzja bo gdyby nie policja to tych parad LGBT by nie było
Czyli jak sprzeciw społeczny przeciwko legalizacji marihuany to powinna być dalej zakazana?
Wyobrażacie sobie takie coś na początku XX wieku? Wychodzi H Ford i pokazuje np silnik spalinowy a ludzie
-nie no #!$%@? co to za diabeł
-tylko organiczny napęd koniem
-ja to tam wole czuć zapach gówna niż spali
I #!$%@?, silnik spalinowy zakazany
xd
@Poro6niec: Powinna być, na tym polega wolność słowa. Gdyby tak nie było, to mogłoby się opłacać finansować ataki na niepoprawne politycznie pomysły (i tak niewykluczone, że się to nie dzieje teraz, ale przynajmniej dzięki ochronie policji koszty są dużo większe)
@Poro6niec: ale poleciałeś xD i jeszcze ktoś to plusuje xD