Wpis z mikrobloga

@Specjalista_Plus:
Trochę się na was zawiodłem mimo, że jeszcze do was nie dołączyłem XD
Byłem kiedyś w punkcie plusa i mówię, że chce przenieść numer do plush a oni mi, że tylko telefonicznie.
To było miesiąc temu i już doładowałem normalnie i za tydzień mi się kończy ważność konta. Dzisiaj dzwonię na jakiś numer (bo wcześniej zostawiłem numer na stronie ale oddzwanianie było długo po tym i nie mogłem odebrać - ale no żaden problem, zadzwoniłem) i Pani mi mówi, że tutaj tylko abonament i mam dzwonić na inny numer - 601 102 601.
Zadzwoniłem przed chwilą. Inna Pani mi mówi, że jak plush na kartę to tylko w punkcie XDD
To jak mogę przenieść numer do plush na kartę?
Bo jak od Annasza do Kajfasza mam latać to podziękuję. Jak nie załatwię tego u was w ciągu tygodnia to idę gdzie indziej. #lastchance
#plush #siecikomorkowe
  • 21
  • Odpowiedz
  • 0
@kamil-mg jak chcesz tylko na kartę to idziesz do punktu i prosisz o przeniesienie numeru na kartę z wybraniem taryfy plush. Możesz zrobić to też sam przez internet. W salonie może myśleli, że chcesz abonament.
  • Odpowiedz
  • 1
@kamil-mg co słabo? To weź heje, tam chyba za 29zl masz wszystko bez limitu i po 20gb na miesiąc i ładujesz raz na dwa miesiące, coś takiego. Nie chce mi się sprawdzać
  • Odpowiedz
@kamil-mg: przepraszam za niedogodności, jakie napotkałeś w trakcie chęci przenoszenia do nas swojego numeru na kartę. Nowy starter w ofercie Plush na Kartę możesz zakupić przez Internet, natomiast przeniesienia numeru dokonasz faktycznie w jednym z naszych punktów Plusha. Zapraszam. W placówce otrzymasz kartę SIM i będziesz mógł wypełnić na miejscu formularz zgody na przeniesienie numeru. Napisz proszę, jeśli dalej pojawią się jakieś wątpliwości.
  • Odpowiedz
@Moritia: przepraszam za te utrudnienia. Przeniesienie numeru do Plush na Kartę faktycznie możliwe jest tylko w jednym z punktów. W sporadycznych przypadkach może się zdarzyć, że punkt w danej chwili nie będzie dysponował kartami (bo się skończyły, a te zamówione jeszcze nie dotarły), nie mniej jednak pracownik powinien zaprosić Cię w innym terminie. Możesz podać mi namiary na ten punkt? Skontaktuję się z nimi i sprawdzę co i jak. Ewentualnie możesz
  • Odpowiedz