Aktywne Wpisy
kamilxpompa +1064
Audi to stan umysłu #trzecieoko #powodz
RenkaRenkeMyje +1668
Swoją drogą komiczna sytuacja, że wladze w moim mieście zakazały dzisiaj picia wody z kranu i pisały aby zaopatrzyć się w sklepową.
Szkoda tylko, że nie mogę jej dzisiaj kupić bo pis uznal, że powódź w niediele odpoczywa i spędza czas z rodziną.
#powodz
Szkoda tylko, że nie mogę jej dzisiaj kupić bo pis uznal, że powódź w niediele odpoczywa i spędza czas z rodziną.
#powodz
"Halo? Mamy telefon! - Hehe, super robota chłopaki. Mam pytanie: Czy Widzew ma szansę na mistrza?"
[1] Spokojnie, zaraz się rozkręci...
[2] Ty, skąd ty jesteś, bo zapomniałem. Ze Złotoryja, z Peterboroł?
[1] Z Sydnej
[2] No więc posłuchaj mnie teraz uważnie Janusz: byłeś kiedyś w siedzibie Weszło?
[1] Nie.
[2] No właśnie. A ja... znam kogoś kto był. I opowiedział mi to i owo. Wiesz skąd się wzieli mejweni na Kanale Sportowym?
[1] Z telewizji.
[2] No właśnie. Sponsorzy i bukmacherzy przywiezli ich z telewizji. A myślisz, że to taka prosta sprawa wejść do gmachu Polsatu, zaproponować dobremu, inteligentnemu dziennikarzowi sportowemu nową umowę i przenieść go na YouTube?
[1] Chyba nie.
[2] No jasne, że nie. Udało im się to zrobić, ponieważ przekonali tylko takich, co albo są wypaleni zawodowo, albo byli największymi gamoniami w redakcji i prezes telewizji zerwał z nimi umogę listownie, bo i tak nie miałby z nich pożytku. I ci wszyscy nieudacznicy przeszli na Kanał Sportowy. Urządzili studio, porobili formaty. Media poszły do przodu. Pojawiły się Streamy, Wykop, Facebook, ale co z tego jeżeli ich serca pompują tę samą krew, są kolegami człowieka, który na własnym Twitterze opublikował zdjęcie swojego kopyta. Więc nie uważam, że nasi widzowie kogokolwiek hejtują, kapujesz?
#kanalsportowy #borek #pilkanozna #heheszki
Już trzęsą portkami przed potężnymi piwniczakami xD
@herakliusz_atencjusz: Oto definicja
The word maven comes from the Yiddish meyvn, meaning "one who understands." But to be a maven you have to more than just understand a topic, you have to know its ins and outs. Often mavens are the people that you turn to as experts in a field.