Razem z mireczkami: @kennyskrrt oraz @goldboy jesteśmy na wakacjach w Bari. Poznaliśmy wczoraj dwie Włoszki, które zaprosiły nas na domówkę do siebie. Dawno się tak dobrze nie bawiliśmy, luz Włochów jest kapitalny. Do tego pod dostatkiem pasta, pizza, oliwki, Aperol i wyrabiane wino przez tatę jednej z dziewczyn (。◕‿‿◕。) Dzisiaj jakieś mireczki chętne na #wykoppiwo co by troszkę kaca załagodzić? Pozdrawiamy wszystkich mirasków ( ͡°͜ʖ͡°)
@Daurita 2 tygodnie temu byłem w Bari, poza samym starym miastem, byliśmy zobaczyć Matere (chyba najlepsze co tam zobaczyłem), polignano a mare, monopoli, Castellana grotte, putignano, alberobello, locorotondo, trani, na plażę wybraliśmy się na dużą piaszczysta plażę w barleccie. Przy okazji polecam odwiedzić restauracje zakręconego Mario - La cantina dello zio(znajduje się na starym mieście w Bari), jeśli masz pytania pisz :)
@TOM3K88: mirku jak ta plaza w barleccie? Bylem juz kiedys w Bari na przedluzony weekend i bylo spoko, teraz jako ze nam odwolali loty wszedzie udalo sie za 20eur upolowac do Bari i cisniemy za tydzien, polecasz Barlette na dzien na plazy na wyjebce?
@mrgallar jeśli szukasz szerokiej piaszczystej plaży to polecam, ciężko w tamtej okolicy coś znaleźć gdzie nie będzie ciasno na plaży, choć już wrzesień to może jest już lepiej choćby na plaży w Bari. My wybraliśmy się na zachód od centrum barletty (gdzieś w te okolice jak zaznaczyłem). Dość dużo tam plaży obecnie prywatnych na które płaci się za wstęp, a chcieliśmy tylko 3-4 godzinki spędzić na plaży to poszukaliśmy darmowej szerszej
#pokazmorde #niebieskiepaski #rozowepaski #podrozujzwykopem #wlochy #pijzwykopem #bari #wakacje
@Pimenista: ale wiesz, że nie trzeba być gejem, żeby stwierdzić że np. ktoś jest przystojny?