Aktywne Wpisy
Leosiaa +2
W sumie to na #!$%@? kupować mieszkanie na ten moment? Wynajem u mnie w powiatowym 2 tys., mieszkanie o takim samym standardzie to 400 tys xD czyli po 20 latach dopiero by się zwróciło nie uwzględniając raty kredytu, z którą by mi wyszło jakieś (!!) 800 tys. XD
Jako młody człowiek to pewnie będę mieć ochotę zmienić jeszcze 10 razy miejsce zamieszkania i pracę. Może skończę jako urozmaicenie witryn na ulicy czerwonych
Jako młody człowiek to pewnie będę mieć ochotę zmienić jeszcze 10 razy miejsce zamieszkania i pracę. Może skończę jako urozmaicenie witryn na ulicy czerwonych
markier +4
Na wtórnym też już FOMO #!$%@?ło w Wwa.
Na batalionów chłopskich (#!$%@?) po 14-15K z metra w ofertach. Wykończone średnio.
Na górczewskiej w okolicach osiedla Górce wyskakują nawet po 18K z metra.
To jest Bemowo, w tej cenie spodziewałbym się bardzo fajnego wykończenia a nie paneli i po prostu pomalowanych ścian.
PS. Tak, jestem zbyt biedny, nie stać mnie na skrajną dzielnicę w wwa.
#nieruchomosci
Na batalionów chłopskich (#!$%@?) po 14-15K z metra w ofertach. Wykończone średnio.
Na górczewskiej w okolicach osiedla Górce wyskakują nawet po 18K z metra.
To jest Bemowo, w tej cenie spodziewałbym się bardzo fajnego wykończenia a nie paneli i po prostu pomalowanych ścian.
PS. Tak, jestem zbyt biedny, nie stać mnie na skrajną dzielnicę w wwa.
#nieruchomosci
Komentarz usunięty przez autora
Ja bym raczej dołożył #bekazprawakow
@BarszczZUkraincow: jedyne, co tu jest absurdalne, to lewicowe zaklinanie rzeczywistości ( ͡° ͜ʖ ͡°)