Aktywne Wpisy
Blondynka34 +142
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Fortyk +78
Wszystko wskazuje na to że fundamentaliści z pro - prawo do życia są ponad prawem i pod specjalną ochroną prokuratora generalnego.
#neuropa #wroclaw #bekazkatoli #bekazprawakow #prawo #patologiazewsi #aborcja
Państwo funduje nam wojnę kulturową.
Przerażające jest to, jak proste się to stało. Oto stawiasz daną grupę ponad prawem, aby znieważała innych lub prezentowała drastyczne treści dla celów politycznych, w społeczeństwie narasta frustracja, tylko czekasz aż ktoś nie wytrzyma, a potem uzasadniasz własną przemoc.
A konserwy oczywiście łykną.
Dobrze że dodałeś, żeś prawak. Czasem można was pomylić z symetrystami, gdyż macie tak samo niski potencjał
Jak ktoś mi powie, że LGBT powinni walczyć z tymi szurami za pomocą prawnych działań to go wyśmieję.
Tutaj mamy transparenty które uderzają i obrzydzają znacznie więcej osób, a i tak te kremlowskie kołtuny są chronione.
Na początku trochę nie popierałem wyczynu Margot, ale sytuacja pokazuje że to tak naprawdę była jedyna możliwa forma oporu i zwrócenia uwagi na problem.
@MojWlasciciel: widzę, że koledze się pomyliły wieki, w których żyje. I wojna światowa już za nami, nie penalizujemy już takich rzeczy.
Komentarz usunięty przez autora
@saakaszi: Oczywiście, że #!$%@? są... Od rybaków i innych nazioli do kaj godek - nad wszystkimi czuwa ziobro i błaszczak, bo to ich elektorat.