Aktywne Wpisy
R_O_T_T_E_N +328
Maurelius +172
Ale mnie #!$%@?ą takie obrazki XD daily reminder, że jeżeli nie nazywacie się Thomas Jackson albo Michael Smith, czyli nie jesteście WASPem (White Anglo-Saxon Protestant, czyli bialym anglosaskim protestantem), to nie jesteście żadnym white man, tylko slavic podrobem, którego WASPy traktują jak Hindusa Europy xDDDD
#dziendobry
#dziendobry
Nie rozumiem natomiast spinania się o zagraniczne kluby w internecie. Tak
Przeciez to nic nie daje xd
@ill_principe: A przepraszam bardzo, kto przegrywa z polamatorami, będąc profesjonalną drużyną piłkarską z profesjonalnymi zarobkami? Żeby to był chociaż jeden raz, ale legia robi to nonstop, jak gra poza ekstraklapą. Coś takiego nie da się usprawiedliwić.
Jak mam ochotę na gówniany futbol to mogę iść w niego pograć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Cinkito: ale to wtedy nie jest kibicem Barcelony/Liverpoolu/Juve tylko ewentualnie kibicem dobrej piłki.
@ill_principe: ja takimi nie gardzę, tylko się z nich śmieję
@pwone: czemu? Skoro ktoś ogląda każdy mecz Barcelony, Liverpoolu czy innego klubu, śledzi transfery, informacje itd., to czemu na się nie czuć kibicem? Kilka razy na stadionie byłem, jakoś mnie to wybitnie nie jara jak widzę jak piłkarze ledwo co potrafią prosto kopnąć piłkę. Zdecydowanie bardziej wolę oglądać mecz Liverpoolu w telewizji, niż polską piłkę na stadionie
Dlaczego z góry zakładamy że polskie drużyny przegrają? Nie wiem, może dlatego że ostatnimi czasy ciągle przegrywają z drużynami z podrzędnych lig? Legia