Wpis z mikrobloga

@Megasuper: kasa samoobsługowa to największe g---o jakie może być.
Jeszcze jakby obsługa tam była to okej.
Ale tak to, czekasz na babę 5 minut, żeby ci odblokowała p--o
Potem szukasz żeby podała ci fajki
A potem znowu szukasz, żeby ci odblokowała zawleczkę magnetyczną z koszulki.
  • Odpowiedz
@Megasuper: ja lubię samoobsługę, bo jak nie mam alko to idę sobie jak panicz od razu do kasy, a reszta stoi w kolejce na pół alejki. Boją się, że to prądem kopie, czy jak?
  • Odpowiedz
@Megasuper: Odkąd w Carrefourze uruchomili 6 kas samoobsługowych jakieś 3 lata temu, to ani razu nie skorzystałem z tradycyjnej kasy z własnej woli. ANI RAZU. Raz musiałem, bo miałem awarię banku (pozdr ING), a koszyk był już pełny, ale to rok temu.

Niedługo przetestuję Scan & Go, żeby jeszcze mniej czasu spędzać przy kasie. Kasjerki to zawód, który od lat powinien odejść w niepamięć. Są automaty gotówkowe - wpłatomaty, na
  • Odpowiedz
@Masuj
@Megasuper
Lubię wodę gazowaną i raz na dwa-trzy dni kupuje 6pak. Co na to kasa samoobsługowa w biedronce? P-----l się parówo, rozpakuj wygodna paczkę bo nawet pracownik nie może ręcznie wprowadzić 6 sztuk wody na kasę samoobsługowa. Z samą woda muszę dla własnej wygody stać w kolejce...
  • Odpowiedz
ja lubię samoobsługę, bo jak nie mam alko to idę sobie jak panicz od razu do kasy, a reszta stoi w kolejce na pół alejki. Boją się, że to prądem kopie, czy jak?

@Masuj: wyobraź sobie, że można chodzić do kasy np dlatego, że ludzie zdają sobie sprawę, że pracują tam zazwyczaj biedni ludzie, którzy już i tak wystarczająco dostali po dupie przez COVID i cięcia firm i chcą po
  • Odpowiedz
@kodecss poczekaj jeszcze, dowody maja miec chipy, więc i kasy będą te chipy obsługiwać i przyłożysz tylko dowod do kupienia

@winsxspl: u niemców, albo szwajcarów stoją automaty z fajkami, gdzie trzeba dowód przyłożyć, żeby kupić, więc ma to sens
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Megasuper: na większe zakupy się nie nadaje. Zawsze się nie zgadza jakaś waga albo w ogóle czegoś nie zalapie. No i na moje cotygodniowe zakupy to tam miejsca brak po chwili...
  • Odpowiedz