Wpis z mikrobloga

Wszędzie gdzie nie pójdę widzę j----ą szarą masę mężczyzn w BIAŁYCH SNEAKARSACH.
S--------y, nie wiem czy w klubie albo w korpo pozującym na luzackie gdzie każdy lata w business casual na 200 typów znajdzie się chociaż 10, którzy nie noszą białych butów.

vansy, adidasy, new balancy, nike, z kilkoma ciemnymi elementami, jednolicie białe, z bardziej żółtą podeszwą czy mniej - wszystko jeden c--j. Ma być BIAŁY KOPYTO.

BIAŁY BUT = WYGRYW.

No ja p------e. Oczywiście do ww obuwia trzeba być SZCZUPŁYM. Gdzie tam jakaś blada gruba racica w białym sneakersie - taki to nie ma brania. Ma być minimum -10 kg w stosunku do wzrostu i śniada wysportowana łyda bo inaczej d------i cie zleją. No i trzeba być młodym, bo boomer w białym laczku to jak boomerka w miniówie córki - uwierzcie mi, nie chcecie wyglądać jak Buscemi z deskorolką.

Co za z-----a moda. Przyjdzie takie bydło, zbita masa wyglądająca TAK SAMO i drą ryje.
"hej hej nananana hej hej hej" wywijając tymi przeszczepami w górze, a d------i mają mokro na ten widok albo wbijają do socjalnego rzucając jakimś seksistowskim żartem ku uciesze Anety z księgowości. Co się k---a dzieje z tym światem. Ja p------e, stoję sobie pod barem i widzę dobrze dotyranego kolesia, który coś tam próbował podziałać z dupeczką. Niby potańczyli, ale ona jakoś niechętnie potem z nim gadała i s*******ila gdzieś. Za 5 minut widzę, że się z kimś ślimaczy - z kim? Już wiadomo. Aż ślina im pociekła do samych stóp że aż te sneakersy im się święcą od salivy, ja j---e.

Konkluzje są proste - koksy mogą iść na ryby. Chcesz r----ć d------i, załóż BIAŁE SNEAKERSY, schudnij parę kg i drzyj ryja hej hej nana hej i pajacuj przy kawce z koleżanką z pracy

#pasta #heheszki #modameska
pawelososo - Wszędzie gdzie nie pójdę widzę j----ą szarą masę mężczyzn w BIAŁYCH SNEA...

źródło: comment_15983820054aJ0xLLGfZb2rI07N83ycQ.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach