Wpis z mikrobloga

Dzieeeń dobry Mirko!

Dzisiaj kolejna chianka, tym razem z borówkami. Przepis w komentarzu.

Na wierzch dorzuciłam trochę zamrożonych borówek i czekoladę bez cukru (bo w końcu pojawiła się u mnie w biedrze- 20g cukru na 100g, tylko 36% miazgi kakaowej i smakuje trochę jak wyrób czekoladopodobny imo).

Zapraszam również na instagrama ziemniakizostaw
I bloga ziemniakizostaw
Miłego dnia ()

#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw
c.....i - Dzieeeń dobry Mirko! 

Dzisiaj kolejna chianka, tym razem z borówkami. Pr...

źródło: comment_15983341779Fy8JyZNr4vAxp0G50tiUz.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
@Pociongowy: dostępność pojedynczych ładnych naczyń jest teraz prze potężna, nawet w pepco, tedim czy innych tym podobnych sklepach można coś dorwać, podobnie w biedronce czasem się trafiają perełki, do tego różnego rodzaju targi staroci czy sklepiki/stragany na ryneczkach. Ja mam całą szafkę takich zbiorów z przeróżnych miejsc, część nowa, część totalne starocie ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@matra: Ja jako człowiek który był bardzo długi czas związany z Gastro też mam dostęp do rewelacyjnych naczyń świetnej jakości porcelany i tak dalej i tak dalej Po prostu zastanawiała mnie kwestia OP która swietnie to wszystko potrafi przedstawic i uchwycic
  • Odpowiedz
@chixi o kurde, wow, ale super brzmi ()

Ale, hmm, słodzidło to po prostu słodzik czy wedle upodobania słodzik albo cukier albo miód albo co to tam się lubi?
  • Odpowiedz
@unluckysoap: wedle upodobania :)
Celowo nie podaję ilości ani rodzaju słodzidła w przepisach, w których to nie ma znaczenia bo rodzaj i ilość wybranej substancji słodzącej zależy od osobistych preferencji :)
  • Odpowiedz