Aktywne Wpisy
cl_master +1
#gry
Kurde mirki, mam jakąś taką ochotę na jakąś starszą grę z klimatem. Mówię starszą bo chciałbym zobaczyć taką niefotorealistyczna grafikę z fajnym stylem i klimacikiem.
Jesteście w stanie coś zaproponować? Tak żeby zrobić sobie herbatkę, zgasić światło a pokoju i pograć spokojnie.
Kurde mirki, mam jakąś taką ochotę na jakąś starszą grę z klimatem. Mówię starszą bo chciałbym zobaczyć taką niefotorealistyczna grafikę z fajnym stylem i klimacikiem.
Jesteście w stanie coś zaproponować? Tak żeby zrobić sobie herbatkę, zgasić światło a pokoju i pograć spokojnie.
kto waszym zdaniem zasługuje na miejsce i dlaczego #glupiewykopowezabawy #ankieta
Kto zasługuje na miejsce
- A 4.3% (16)
- B 34.8% (130)
- C 50.8% (190)
- D 10.2% (38)
Jak Ronaldo wygrywał LM w 2008 to Lewandowski grał w Zniczu Pruszków.
Czy ktoś kiedykolwiek coś takiego zrobił? Aż tak pięknie się wspinać po drabinie z samego dna do absolutnego szczytu?
absolutny WZÓR
#pilkanozna #ekstraklasa
#mecz
@Arekt: np kto
@Koobaj: Raczej ciężko porównywać sytuację teraz a początek lat 00 kiedy średnia krajowa to było 2k i na zajęcia dodatkowe mało jakie dziecko chodziło
@PeterGosling: ale jaka różnica. Co Ty myślisz, że jak ktoś miał lepsze warunki do rozwoju np. taki Ronaldo to nie musiał z---------ć. Że wszystko przychodziło do nich łatwiej? Jakby tak
Akurat jesli chodzi o ligi to wiekszosc graczy tak zaczynala. Ale faktycznie lewy udowadnia, ze pilka jest piekna, bo wystarczy ciezka praca (no sorry, ale gosc jeszcze kilka lat temu byl mega drewnem) i umiejetnosc wykorzystywania swoich atutow.
Widocznie nie miał takiego talentu żeby jakiś klub z zachodu go wyciągnał w młodym wieku. Osiągnął wszystko codzienną harówą, natomiast tutaj widzę ktoś przypisuję temu romantyczne historie. jprdl xD
To jest Dani Alves i jego łóżko.
Za wiki
A teraz pokaż mi łóżko Lewego.