Aktywne Wpisy
Wraczek +20
waro +239
Pamiętacie naszego słynnego psychologa, który na wykopie swego czasu miał status niemalże wyroczni?
Tak, tak, chodzi mi oczywiście o Jordana Petersona.
Jakiś czasu uznał, że Rosja broni "konserwatywnych wartości", a dzisiaj wyskoczył z tekstem, że to "zachód eskaluje konflikt".
https://twitter.com/jordanbpeterson/status/1627909267213647872
Maski opadły.
#ukraina
Tak, tak, chodzi mi oczywiście o Jordana Petersona.
Jakiś czasu uznał, że Rosja broni "konserwatywnych wartości", a dzisiaj wyskoczył z tekstem, że to "zachód eskaluje konflikt".
https://twitter.com/jordanbpeterson/status/1627909267213647872
Maski opadły.
#ukraina
przecież to wystarczy obejrzeć kilka gierek prosów z komentarzem ich własnym ze streama lub oficjalnych z castem, żeby zaczaić najprostsze podstawy...
ja jestem graczem raczej średnim, ale no #!$%@? są gorsi :C
#leagueoflegends
@drawsko: niewdzięczne byłoby, gdyby oni cokolwiek robili i w jakikolwiek sposób pomagali. Najlepsze są marcelki w premade np. top i dżungler, wtedy jg oczywiście siedzi non stop na topie, często się #!$%@?ąc 2v1 i feedując Fiorę czy innego Dariusa xD
ale trzeba mieć #!$%@? na team, bo niestety wszystkie linie w każdym meczu by chciały wygrywać ( ͡° ͜ʖ ͡°) a jak robią 0/2 do 3 min (wyjebka tp wyjebka) no to niech sb defują kupując czas drużynie (czasem defują czasem idą na całość) najgorzej że mid z topem w ogóle! nie czeka
I to też prawda, że ludzie nie ogarniają, by przygotować sobie linie pod ganka czy coś, to też często wpływa na grę dżunglerem. Ale wiesz nie narzekam na to, że dżungler nie przychodzi bo linia w złym miejscu, tylko na to, że on w ogóle nic nie robi w
Z tego samego powodu co nikt normalny nie gra supportem ani adc (chociaz adc to jeszcze inny przypadek).
Co ciekawe te role sie odwracaja na high elo i jest w uj junglerow i kazdy placze ze supporci czy adc maja latwo, a better jungle wins kazdy mecz.
Po pierwsze to rola ktora wymaga znajomosci macro i to takiego na calej mapie. A silvery i goldy nie wiedza co to mapa