Aktywne Wpisy

JPRW +144
źródło: Bez tytułu
Pobierz
nalej_mi_zupy +40
BODYMAX ŻEŃ-SZEŃ od chłopa z bloku
i pamiętajcie: przy full body workout krzyżówka w drodze powrotnej
#mikrokoksy #silownia #warszawa
i pamiętajcie: przy full body workout krzyżówka w drodze powrotnej
#mikrokoksy #silownia #warszawa
źródło: image_picker_DD757EA5-A5B2-4A12-984C-FDB2B0EF2C3F-56558-00000939C6F9B02F
Pobierz

Widzę że tutaj sporo jest tych zbiorników wodnych i nie wiem na który najlepiej się wybrać?
Wszystkie nadają się do pływania czy jakość wody w jednych jest gorsza niż w innych?
#sosnowiec #katowice #pytanie #myslowice
źródło: comment_1598084788ZBzC1B2iYHDNzwSoAQO4TF.jpg
PobierzNie mam wyboru zbytnio, basen jest ale ludzi tyle że nie ma opcji żeby popływać :/
Pamiętam że byłem kiedyś nad bodajże morwami gdzie zamiast plaży jest błoto, bród, syf i morze glonów od strony Sosnowca a od Katowic malutkie molo i milion ludzi.
Chyba wybiorę tego płatnego Hubertusa z nadzieją że tam będzie najmniej ludzi, to tam chyba jest przed plażą górka na której są ławki?
Byłem w zeszłym roku na Pogorii i tam wcale przekrój Januszy nie jest mniejszy niż w innych miejscach :p
Kilka lat temu wymieniali piasek, jak tam byłem z 4 lata temu to można było wejść do pasa, później glonów od #!$%@?. No i wiadomo, że co chwilę tam trupy znajdują więc możesz mieć niespodziankę (
@Lapidarny: Przecież Ludzie tam na prawie każdym Hubertusie się kąpią niezależnie od badań( ͡° ͜ʖ ͡°)