Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
#komputer
Mirunki mam pytanie
Wymieniłem zasilacz, płytę ram i procesor. Zostawiłem stary dysk SSD z systemem sterownikami itd.
Komputer nie uruchamia się.
Jak to ogarnąć żeby wystartował?
System mam oryginalny mogę jakoś podłączyć pendrive do starego komputera i zrobić bootowalnego pełna?
Komentarz usunięty przez autora
I na grafice i na zintegrowanej. Co jest grane?
Nie wiem co to csm
bios wydaje się ok. Temperatury chyba ok w biosie mam typu CPU 39stopni i płytę 30stopni.
Bios śmiga dobrze
Próbuje teraz ponownie z pendrive z jakimś programem rafus czy cos
Ale w ogóle jaki masz sprzęt? Procesor, płytę, ram, zasilacz, grafę.
16gb tam balistix sport
I5 4460
Zasilacz supremo L2 gold 550w dziś kupiony.
SanDisk 256gb SSD