Wpis z mikrobloga

@DuchAnalityk: Bitch pls, co to kminisz? Gość od Fejsa? Gość od Amazona, Microsoft. To są według ciebie czady? I popatrz na ich Partnerki, są @plodnajulka? Weź poszukaj sobie kogoś ze swojej ligi, a nie uprawiaj ręcznych do Insta babek. Nie chodzi żebyś obniżał loty, ale zaakceptuj, że krowa nie poleci, nigdy.
  • Odpowiedz
@Xxonaxx: wiesz w czym jest problem? Ja np. w środowiskach, w których się obracam nie mam nieatrakcyjnych dziewczyn. Wszystkie są przeciętne lub powyżej przeciętnej. Gdzie te nawet przeciętne mają całkiem atrakcyjnych chłopaków czy nawet już mężów xD. Jedyne nieatrakcyjne jakie w swoim życiu spotykam to kasjerki z żabki lub biedronki, ale to odpada, bo żyjemy w trochę innych światach i to by nie zagrało. :)
  • Odpowiedz
@2-aminopirydyna: Nie chodziło mi o niski dobór intelektualny, ale mam znajomego który jest prof. rozwiódł się z żoną dr. i znów ożenił z jakąś babką ze spożywczaka . Widać ta mu bardziej pasowała. Dla mnie żabka nie = niski intelekt. Sama nie pracuję w zawodzie związanym ze studiami i teraz nawet uważam że studia zahamowały mój rozwój i straciłam kilka lat życia. Mam wielu znajomków @programista15k którzy nie skończyli
  • Odpowiedz
@2-aminopirydyna: Z twoich słow wynika że w PL są tylko albo: @plodnajulka , albo ulana babka, nie ma nic pośrodku. BTW. Mam kilka koleżanek przy kości mają świetnych, przystojnych partnerów, apropo ulaństwa, kim była partnerka: Kamela? Kim jest żona Hugh Jackaman, Pierca Brosmana. Na Boga Wygląd to nie wszystko, efekt motyłow brzuchu mija szybko i zostaje szara rzeczywistość.
  • Odpowiedz
Nie chodziło mi o niski dobór intelektualny, ale mam znajomego który jest prof. rozwiódł się z żoną dr. i znów ożenił z jakąś babką ze spożywczaka . Widać ta mu bardziej pasowała.

@Xxonaxx: mężczyźni mają dość szerokie spektrum preferencji wg partnerek, więc może doszedł do wniosku, że jednak czegoś innego oczekuje.

Dla mnie żabka nie = niski
  • Odpowiedz
@2-aminopirydyna: Życie nie jest czarno-białe. I nie uważam że życie akademickich naukowców jest jakoś super wy... w kosmos, mam sporo znajomych z tytułami prof, dr. i są zwyczajnie nudni. Nie da się z nimi siedzieć, poza tym zachowują się jakby połkneli kija, tak napawdę gdyby nie ich kariera naukowa, siedzieli by własnię w żabkach, bo pojęcie o życiu mają marne. Oczywiście ja też nie siedzę w życiu celebrytów, ale podałam
  • Odpowiedz
@DuchAnalityk: Nie sprzęt lecz technika, zrobią z Ciebie zawodnika. Mając auto o mocy powiedzmy 140 PS, ale jak ogarniasz, to i tak o---------z spod świateł zdecydowaną większość nieogarów w manualach, nawet niektórych z automatami także. Możesz mieć super auto, ale jak nie wiesz co robić, to i tak się możesz rozbić. Tyle odnośnie samochodów, w przypadku samolotów pilot nie ma znaczenia tak długo jak wszystko działa poprawnie i samolot leci
  • Odpowiedz