Aktywne Wpisy
teslamodels +80
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
czarna-malwa +14
1. To jak Łukaszenko objął władzę i cała jego faszolska retoryka to jakby słuchać PiSowców tylko z przesunięciem o 20 lat. Zagraniczne media złe, dziennikarze źli, reforma sądów, nie będą nam mówić co mamy robić, granie na sentymentach, odnoszenie się do biednego, niewykształconego elektoratu. Tak się rodzi dyktatura, ze sprytnym użyciem demokracji i przy poparciu tłumów nie rozumiejących co się właściwie dzieje.
2. Członkowie #konfederacja to nie są nawet gamonie, na to nie ma słów cenzuralnych co oni sobą reprezentują, jeśli po ich komentarzach na temat Białorusi ktoś na nich zagłosuje to powinien być przymusowo leczony psychiatrycznie.
#bekazprawakow #neuropa #4konserwy #polityka #bialorus
@yeron: są z góry nazywani kibicami piłki nożnej i aresztowani prewencyjnie.
Są też organizowane akcje mające na celu podburzyć społeczeństwo, typu kopanie obywateli na marszach przez policjantów w cywilnych ubraniach, czy palenie budek strażniczych obcych ambasad i obarczenie winą niewinnego i wsadzenie do więzienia za niewinność na 2 miesiące. Do tego mamy ciągłe bójki, pomiędzy 'kibolami' a policją. 'kibolem' jest
@mnik1: Problemem jest to, że definicja dyktatury i autorytaryzmu zmieniała się dynamicznie na przestrzeni drugiego 50-lecia XX wieku, a w szkołach ten temat praktycznie nie jest poruszany lub jest spłycany do wizji PRL, w której ZOMO pałuje ludzi dla zabawy,
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie mam innego pomysłu, co innego krzyczeć jak lud odważył sie wybrać coś co mi się nie podoba?
Chyba, że jakieś porównanie chcesz zrobić do władzy, ale nie potrafię tego powiązać. Ludzie sobie wybrali socjalizm to będą mieć socjalizm. Z wszystkimi jego wadami i brakami zalet.
Chyba, że chcesz mi powiedzieć że oni nie spełniają obietnic wyborczych?
To by było pięknie gdyby oni właśnie ich nie spełniali xD
W demokracji pośredniej ludzie wybierają swoich przedstawicieli, aby ci zrealizowali ich postulaty. W praktyce odbywa się to tak, że partie przedstawiają program, a ludzie głosuję na te partie, których program odpowiada im najbardziej. Partia która wygrywa wybory może swój program realizować. Mamy jednak określony ustrój państwa, opisany m.in. w konstytucji. Zabezpieczamy się przed zmianą tego ustroju poprzez wyższe progi konieczne
Tylko, że oni obiecali w programie że reforma sądownictwa będzie taka, a nie inna. Zresztą, już po ptokach, jeszcze sie Bodnar ostał, tylko do września bo się kadencja kończy.
Jeszcze dwie rzeczy:
1. Jak ludzie sobie wybiorą rządy jednej partii(dyktaturę), to mają mieć dyktaturę. Tak jest według demokracji.
2. Fryzjer nie ma czym uciąć nogi. Nożyczkami ciężko.
Jeżeli ta partia w trakcie kampanii jasno z takim programem startuje. W każdym innym przypadku byłoby to oszukiwanie wyborców.
XDDDDDDD
Dobra co ja się męczę. Po tym,
Komentarz usunięty przez autora