Aktywne Wpisy
Salido +866
Minął 1. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
3 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
3 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
0 osób zmarło w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyło.
Czyli w trakcie wakacji w 3 wypadkach zginęły w sumie 3 osoby.
W poprzednim roku statystyki po 1. dniu wakacji wyglądały
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
3 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
3 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
0 osób zmarło w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyło.
Czyli w trakcie wakacji w 3 wypadkach zginęły w sumie 3 osoby.
W poprzednim roku statystyki po 1. dniu wakacji wyglądały
Vezz +552
#mecz
Najwieksza beka i tak z fanow siatkowki, ktorzy nagle wyrośli jak grzyby po deszczu. Sluchajcie, ludzie maja #!$%@? w ten wasz sport. Nawet jakby Polska wygrywała każde mistrzostwa swiata to i tak kazdy bedzie miec ten sport w dupie. Podbeskidzie Vs GKS Tychy w 1 lidze budzi wiecej emocji niz jakikolwiek final tego waszego smiesznego sportu.
Poza tym nawet wiekszosc z was nie jest fanami siatkowki, tylko odpala wiekszy turniej gdzie
Najwieksza beka i tak z fanow siatkowki, ktorzy nagle wyrośli jak grzyby po deszczu. Sluchajcie, ludzie maja #!$%@? w ten wasz sport. Nawet jakby Polska wygrywała każde mistrzostwa swiata to i tak kazdy bedzie miec ten sport w dupie. Podbeskidzie Vs GKS Tychy w 1 lidze budzi wiecej emocji niz jakikolwiek final tego waszego smiesznego sportu.
Poza tym nawet wiekszosc z was nie jest fanami siatkowki, tylko odpala wiekszy turniej gdzie
Jakież to jest jednocześnie przyjemne i bolesne, takie wspominanie dawnych chwil związanych z ukochaną osobą.
Ten moment, gdy tuż przed spotkaniem szło się pełnym podniecenia krokiem, nie mogąc doczekać się pojawienia w oddali tak dobrze znanej sylwetki. Ten niemożliwy do powstrzymania uśmiech, gdy nawiążecie kontakt wzrokowy i wszystko co się dzieje wokół przestaje mieć znaczenie, byleby jak najszybciej wpaść sobie w objęcia i długo się tulić, nasycając tęsknotę po zdającym się trwać nieskończoność jednym dniu rozłąki. Milczące trwanie w objęciach, gdy szczęście osiągnęłoby niewyobrażalną skalę, gdyby nie lęk, że ta ekstaza musi się kiedyś skończyć. Te wszystkie miejsca wspólnych spotkań, które już na zawsze będą się kojarzyły tylko i wyłącznie z jedną osobą. Pierwsze uczenie się swoich ciał, gdy dotyk ukochanego partnera powoduje przeszywanie przyjemnymi wstrząsami i rosnącą niecierpliwość, która jest coraz trudniejsza do powstrzymania.
Nikt inny później już nie będzie w stanie sprawić, że poczujemy to jeszcze raz. Czasu nie uda się cofnąć, a to co się stało nie zdarzy się drugi raz. Wyrwy w sercu nie uda się nikim, ani niczym wypełnić. Pozostaną już tylko te gorzko-słodkie wspomnienia.
Niech uzupełnieniem będzie fragment "Modlitwy" zespołu Breakout:
Do Ciebie pieśń tę wznoszę, Panie
Czy słyszysz mój błagalny głos?
Raz jeszcze daj mi od początku iść
Daj mi życie jeszcze raz
Już nie zmarnuję ani chwili
Bo dni straconych gorycz znam
Więc błagam, daj mi szansę jeszcze raz
Daj mi ją ostatni raz
A jeśli życia dać nie możesz
To spraw, bym przeżył jeszcze raz
Tę miłość, która już wygasła w nas
Spraw, bym przeżył jeszcze raz
I jak teraz próbować szukać sobie kogoś, z kim można by być szczęśliwym, chociaż w ułamku tak mocno jak z tamtą osobą? Nie wiem.
#zwiazki #feels #milosc
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f391b7ae3135a007e5a0a70
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
[====================....................] 51% (120zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
Każda miłość jest pierwsza,
Najgorętsza, najszczersza,
Wszystkie dawne usuwa w cień.
Każda miłość jest siłą,
Która burzy, co było,
Zanim nastał dzisiejszy dzień.
Zostaje jeden cel, zostaje jeden sens
I ta myśl, jedna myśl, że się życie zaczyna od dziś.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: Oho, ktoś tu się chyba pierwszy raz zakochał. Mam dla Ciebie dobrą wiadomość - to co piszesz to nie jest prawda :). Za parę miesięcy jak poznasz kogoś fajnego to będziesz czuć dokładnie te same motyle.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie będę kopać leżącego, ale nie obrażaj gościu, bo szukasz problemu nie tam, gdzie trzeba. To Ty masz problem, a nie ja.
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Niestety to szczera prawda. Nawet jeśli później będzie się z kimś innym w związku, to wspomnienia i nawet może miłość do "TEJ" osoby będą ciągnęły się całe życie i nikt nie będzie w stanie tego zmienić.
@AnonimoweMirkoWyznania: A to nie jest właśnie miłość?ヽ( ͠°෴ °)ノ
Tego uczucia nie zrozumieją osoby, które się bardzo mocno kiedyś zakochały. To jest jednocześnie uczucie mogące góry przenosić, ale zabijające od środka. I kiepskie jest to, że wspomnienie wspólnych chwil nadal jest motywujące i ciepłe. Gdyby zostały tylko najgorsze wspomnienia o wiele łatwiej byłoby
@Sitra_Ahra: kwestia tego w jakim momencie związek się zakończył. Jeśli było dobrze przynajmniej dla tej jednej strony, to nie miała ona okazji doświadczyć rutyny dnia codziennego. Po prostu idealizuje się związek zakończony