Wpis z mikrobloga

@NapalInTheMorning: Słowo daję, centryści i symetryści potrafią być jeszcze gorsi niż prawaki, ostatnio spędziłem czas gadając z taką właśnie symetrystką, jej logika była taka: "nie chcę być ani lewicą, ani prawicą, lewicą nie bo nienawidzę gejów, murzyni to zwierzęta, aborcja powinna być zabroniona i w ogóle lewica chce indoktrynować nasze dzieci, ale oczywiście nie jestem prawicowa bo nie podoba mi się kościół, więc nie pasuję po żadnej stronie" xDDDD.

Symetryści to
  • Odpowiedz
@Krzyzowiec: ale miałeś wymienić tych lewicowców.

Poza tym - dobre prawo. Bardzo dobre prawo. Świetne prawo. Potrzebujemy go. Dziecko nie "decyduje sobie" że jest transem. Dziecko może najwyżej odkryć albo uświadomić sobie że zawsze było trans, a terapia hormonalna to zalecana i skuteczna forma przeciwdziałaniu dysforii płciowej, z najlepszymi skutkami. Jeśli rodzice zabronią korzystania z puberty blockers, dziecku będzie ciężej mieć pożądaną fizyczną figurę która zniwelowałaby poczucie dysforii, a przerwanie tych
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
ej @szpongiel tak z ciekawości zapytam - taki wysryw sam wymyśliłeś czy przeczytałeś na jakimś wsieci i jak głupek uwierzyłeś?

@advert: nie czytam polskiego Internetu tylko słucham i obserwuję ludzi, którzy są u źródeł tej sekty - głównie w środowiskach akademickich w USA, Kanadzie i UK. Co więcej, w większości są to osoby liberalne w klasycznym rozumieniu tego słowa. Nowa skrajna lewica jest natomiast anty-liberalna pomimo, że wciąż podszywa się i
  • Odpowiedz
  • 1
@NapalInTheMorning: Słowo daję, centryści i symetryści potrafią być jeszcze gorsi niż prawaki, ostatnio spędziłem czas gadając z taką właśnie symetrystką, jej logika była taka: "nie chcę być ani lewicą, ani prawicą, lewicą nie bo nienawidzę gejów, murzyni to zwierzęta, aborcja powinna być zabroniona i w ogóle lewica chce indoktrynować nasze dzieci, ale oczywiście nie jestem prawicowa bo nie podoba mi się kościół, więc nie pasuję po żadnej stronie" xDDDD.

Symetryści to
  • Odpowiedz
  • 0
@Gaku745: @NapalInTheMorning:

Poza tym - dobre prawo. Bardzo dobre prawo. Świetne prawo. Potrzebujemy go. Dziecko nie "decyduje sobie" że jest transem. Dziecko może najwyżej odkryć albo uświadomić sobie że zawsze było trans, a terapia hormonalna to zalecana i skuteczna forma przeciwdziałaniu dysforii płciowej, z najlepszymi skutkami. Jeśli rodzice zabronią korzystania z puberty blockers, dziecku będzie ciężej mieć pożądaną fizyczną figurę która zniwelowałaby poczucie dysforii, a przerwanie tych środków chemicznych może
szpongiel - @Gaku745: @NapalInTheMorning: 
Poza tym - dobre prawo. Bardzo dobre prawo...
  • Odpowiedz
@szpongiel: Pieprzysz od rzeczy.
Stalin i Mao mnie nie obchodzą bo jestem anarchistą i nie interesują mnie ideologiczne totalitarne odchyły. A Stalin był moim zdaniem bardziej reakcjonistą i elementem kontrrewolucji, niż piedestałem lewicowych ideałów.
I przykro mi to mówić, ale obecnie jedyne co widać, to ultraprawicowe faszystowskie dyktatury pojawiające się to tu to tam, Donald Trump, Vlad Putin, Jair Bolsonaro, Narendra Modi, tacy ludzie dochodzą do władzy, nie potrzebujemy klu klux
  • Odpowiedz