Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Nutaharion: te loterie to jeszcze większa ściema, w poprzedniej edycji miałem ponad 350 losów ( ͡° ͜ʖ ͡°)i nie wygrałem nic ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Mzil: na forumlotek jeden z użytkowników wygrał Smartfona w tym roku. Na FB w grupach zdrapkowych ludzie chwalili się bonami na 300 zł.
Mi się jeszcze nie udało wygrać, ale widzę, że ludzie rzeczywiście wygrywają, więc wierzę, że się da ( )
  • Odpowiedz
  • 1
@Nutaharion na grze online też chyba powinny przyjść kody do tej loteriady? Kupiłem najpierw za 40 później za 10 zł i nie dostałem żadnych kodów na maila :(
  • Odpowiedz
  • 0
@rozzen: kody z serwisu online przychodzą z opóźnieniem wynoszącym nawet 48 godzin.
Pamiętaj żeby w miarę możliwości dzielić transakcje na sesje po 6 zł.
Czyli zamiast kupić np. 4 EJ w 1 sesji lepiej kupić po 1 w każdej sesji.
W takim przypadku otrzymasz 4 loteriady a nie 1.
Sesja kasuje się po wylogowaniu i zalogowaniu ponownym
  • Odpowiedz
@Nutaharion: można pozwać totalizator za to, że oszukał ludzi i tak naprawdę żadnej nagrody głównej nie było do wydrapania, a akcja z wycofaniem ma na celu uniknięcie wyjścia na jaw ich oszustwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nutaharion: w przyszłym tygodniu szwagier ma wesele i zażyczył sobie zdrapkę lub kupon lotto. Kupiłem 3 sztuki "Lucky 777" z kolejnymi numerami "12", "13" i "14", więc 10zł już na pewno wydrapał. Może wpadnie coś więcej. Podpytam go po imprezie o statystyki wygranych. Może jemu pójdzie lepiej niż mi w tamtym roku.
  • Odpowiedz