Aktywne Wpisy

WielkiNos +701
Psiarska juleczka chwali się, że ma groźnego psa, na którego widok ludzie na ulicy się rozstępują.
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
źródło: temp_file6692615887958856187
Pobierz
jabol6000 +545
źródło: 1000008548
Pobierz

O cztery lata starszy brat regularnie ciebie n--------a zostawiając liczne siniaki? Nieładnie marianek, A TY ANON NA PEWNO GO SPROWOKOWAŁEŚ I MASZ SZLABAN NA KOMPUTER
Od paru dni słyszysz dzień w dzień n-----------e w #lgbt (nomen omen aktualnie jedyny temat rozmów moich rodziców) i w końcu mówisz że uważasz takie opluwanie za coś złego? NO TO ZAWSZE MY JESTEŚMY WINNI ANON, ATAKUJESZ NAS
Wstydzisz się rodziców przed swoimi kolegami, bo ojciec zawsze ciebie ośmiesza przy innych? NO TO TWOJA WINA ANON, NIE ZNASZ SIĘ NA ŻARTACH?
Mógłbym jeszcze długo wymieniać, do tego rodzice od małego wytworzyli we mnie gigantyczne poczucie bycia darmozjadem, które staram się zrekompensować swoimi chorymi ambicjami. Chore układy w rodzinie, nie polecam
@Die_Wacht_am_Tiber: tylko ze mozesz mu podrzucic cieple placuchy na kompa i zadzwonic na policje...