Wpis z mikrobloga

@rgnr14: Każdy zawodnik powie Ci, że na sparingach wytrzymuje 5x5, ale walka rządzi się swoimi prawami, niż lekki sparing bez atmosfery walki i stresu, tyle walk mma widziałem profesjonalnych zawodników i na wywiadach zawsze mówili, że na sparingach wytrzymywali dużo rund, a w walce po pierwszej rundzie brak tlenu.
@glupiazielonka: To prawda, jedyną szansę widzę w okopywaniu przedniej nogi don kasja i taki powinien być Lupy gameplan.
@Queebo Nikłe szanse,
@Djuk94: Dodaj do tego stres którego Kasjo nie posiada, ciągła presja która ucina low kicki, kondycja no i różnica wagi Ambro a Lupa czytaj. szybsze męczenie się. Dla mnie to będzie szybkie morderstwo, chyba że Kasjo naprawdę zachla się do nieprzytomności i będzie ledwo chodził.
@Queebo: Ostatnio na treningu trener opowiadał jak był na mistrzostwach Polski w boksie i była walka zawodnika technicznego, który przeważał całe 2 rundy z zawodnikiem co miał #!$%@?ęcie, tak jak wspomniałem, całe 2 rundy technik bawił się z siłaczem, w trzeciej rundzie siłacz #!$%@?ł mu takiego gonga, że ciężki nokaut.
Także nie byłbym pewny tej wygranej Kasjo, raczej stawiam na Lupę