Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Follow up do tego https://www.wykop.pl/wpis/51118625/anonimowemirkowyznania-follow-up-do-tego-https-www/
i zakładam nowy tag #anonekrandkuje , będę pod nim pisał teraz

Wiec teraz jest tak, sa 4 dziewczyny z którymi pisze codziennie:
Dziewczyna A - ta z którą się spotkałem ostatnio trzeci raz, jedyna z Tindera z którą miałem więcej niż jedno spotkanie, i w ogóle druga taka w życiu. Trzecie spotkanie było nudne, nie wiem o czym mam już z nią rozmawiać i ona tez nie wie. Nic nie zaszło, nawet w policzek jej nie pocałowałem nigdy. Mimo to była chętna na kolejne spotkanie, proponowałem żeby do mnie do domu przyjechała, miała być wczoraj ale napisała coś rano ze znowu jest chora a potem brak kontaktu, wieczorem napisała ze sobie poszła spać i dalej brak kontaktu. No ok.
Dziewczyna B - ta co do niej pojechałem daleko ale jej nie było bo tak się nie dogadaliśmy. Ciągle czekam aż będzie w moim mieście i nawet już była ze dwa razy ostatnio ale się nie spotkaliśmy, dzisiaj zaproponowałem że mogę pojechać tam do niej i niedługo pojadę. Bo jak będę dalej tak czekał to pewnie ghosting wejdzie i elo.
Dziewczyna C - nowa, napisałem do niej tak jak mi radziliście w poprzednim threadzie, pisząc bardziej "normalnie". Podobnie jak dziewczyna B, z nią też byłem zmatchowany na poprzednim koncie ale tam mnie szybko zghostowała. Mieszka daleko i pracuje popołudniami wiec ciężko się obecnie spotkac, ale popróbuje.
Dziewczyna D - napisała do mnie ze dwa tygodnie temu, ale mieszka ponad 100 km ode mnie. Śliczna taka, i co ciekawe, 2 lata starsza. Chciałbym do niej pojechać na weekend, ale widzę ze wchodzi ghosting od wczoraj...

Chciałbym się dowiedzieć jak z dziewczynami się pisze żeby nie było nudno, tylko fajnie. Mnie już meczy pisanie z nimi, bo ile można ciągle o podobnych rzeczach pisać. Zwykle odpisują powoli wiec to wygląda jak wysyłanie maili do siebie, a nie jak rozmowa. Jak już się z jakąś spotkam to nie wiem co z nimi robić, o czym i jak rozmawiać. Szukałem informacji o tym w internecie, i mnóstwo jest rzeczy o tym ale to są często ogólne rzeczy i słabo ztargetowane - ja jestem w Polsce, mam 25 lat, umawiam się ze studentkami, w 2020 roku. Np. na kanale Czas Gentlemanów typ mówi żeby płacić za dziewczynę na randce i przynosić kwiatka. No dzięki za takie coś. Macie jakieś współczesne porady na to co z tymi dziewczynami robić? Niedługo pewnie spotkam się z dziewczyną B i nie chciałbym tego popsuć, bo bardzo mi się podoba (tak ze zdjęć).

#przegryw #zwiazki #tinder #logikarozowychpaskow #rozowepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f352dbb0010a81b084b4b8d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Wesprzyj projekt

[====================....................] 51% (120zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
  • 2
@AnonimoweMirkoWyznania Czas Gentlemenów zatrzymał się w XIX wieku, dziś kobieta nie potrzebuje pana w meloniki lecz pana który da jej emocję, czegoś nauczy, dobrze wygrzmoci, ewentualnie czymś ją zaintryguje by widziała że dany koleś jest wyjątkowy a nie jak reszta.